דרוש מידע שיפוץ פאה

• הוסף לסימניות
חיה שטינברגר
אחת האלופות
היחס של העובדות מאין כמהו
השיער, הגוונים, וכל מה שתרצו
פשוט מושלמות

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
יש משהי שיכולה להמליץ לי על אחת טובה לשיפוץ פאה כולל החלפת סקין
באזור מודיעין עילית,
חשוב לי שיער טוב ומשובח ובמחיר סביר!
יש משהי???

• הוסף לסימניות
יש לכן מושג כמה עולה מתיחת סקין? שישי כמו בועה בסקין אבל זה חא שערות עם קשרים פשוט צריך לפתוח את הסקין ולמתוח אותו?

• הוסף לסימניות
יש בלון ויש בועה.
לתקן בועה עולה בסביבות 150-200 שח לגודל של חצי שקל.
והמחיר עולה בהתאמה.
במידה וזה בלון, יש צורך בפרימה ותפירה מחדש של הסקין, זה בסביבות 250-300.

הכל תלוי איפה את גרה :)

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה להמליץ לי על מישהי טובה בבית שמש?
להחליף לייס

• הוסף לסימניות
אני תיקנתי לפני שנה פאה אצל חיה שטינברגר - החלפת סקין ולהוסיף קצת שיער - יצא פאה מאלפת כמו חדשה!
מרוצה מאד
תודה!
רק עכשיו ראיתי.....
מאיפה היא, חיה שטיינברגר? יש לך מספר?

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לקניית פאה בבני ברק
משהי שמעה על ברכי טולדנו מבני ברק?
ראיתי שכתבו כאן עליה
אשמח לשמוע איך היא

• הוסף לסימניות
יש מישהי מבית שמש אמינה וטובה?
וכמובן לא יקרה?

• הוסף לסימניות
יש לי פאת פרונט לייס ואני רוצה להפוך אותה לטופ לייס
מישהי יודעת מה אזור המחירים?
דיברתי עם לייקי היא אמרה מתחיל מ6 אלף...
אלה המחירים?

• הוסף לסימניות
פרונט לייס - 3000-3500

המחירים כרגיל מוגזמים, והציבור משלם ככל שנדרש. אשתי עשתה פרונט לייס אצל פיאנית מקצוענית מהרכס, במחיר של 2500 בלבד. היא מאוד מרוצה מהתוצאה (אגב עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין טופ לייס לפרונט לייס).

• הוסף לסימניות
המחירים כרגיל מוגזמים, והציבור משלם ככל שנדרש. אשתי עשתה פרונט לייס אצל פיאנית מקצוענית מהרכס, במחיר של 2500 בלבד. היא מאוד מרוצה מהתוצאה (אגב עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין טופ לייס לפרונט לייס).

א. ציטטת הודעה מלפני שנתיים וחצי. המחירים עלו מאז בהרבה.

ב. אתה לא אמור להבין את ההבדלים, אתה גבר.

ג. מה לגבר בכזה אשכול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה