כללי שיפוץ פונט

• הוסף לסימניות
באשכול קודם העירו לי שהפונט של הכותרת לא נראה מקצועי.
עד שהמרתי אותו לעקומות וראיתי איך הוא בנוי, לא האמנתי שפונט יכול להיות כל כך לא מקצועי ולהימכר בכסף מלא!לא תאמינו מאיזה מסלול חובבני הוא היה מורכב! מסלול שבו מיליוני נקודות בלי קשר, מסובבות ומבולבלות - הפונט הזה שורטט בקו חופשי, והומר לפונט בלי טיפת עיבוד!

בכל זאת ניסיתי לשפץ את המסלול, כי סה"כ אהבתי את הסגנון של הפונט, ואני רוצה לשמוע חוו"דתכם
האם הכותרת נראית טוב יותר עכשיו, או שאין בררה ועדיף להשתמש בפונט אחר
ואם זה נראה בסדר, האם לא הרסתי את האווירה החופשית של הפונט מרוב עיבוד.

מקורי
צפה בקובץ המצורף 69818
מעובד
צפה בקובץ המצורף 69819

קבצים מצורפים

• בלי-אדום.gif
    KB 189.3 · צפיות: 8
  • כותרת-מתוקנת.gif
    KB 189.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
בכמה את מוכרת? ;)

מה שכן, תשימי לב שגם ב"פונט" המקורי, וגם כאן, יש פיזור די גדול
חלק מהאותיות נוטות לימין, חלק לא
ה-ל' ממש עומדת עקום בעצם
אולי תעבדי עליו עוד טיפה בקטע של יישורים וזה יראה יותר מאוזן

• הוסף לסימניות
לפי דעתי החדש הרבה יותר יפה ונקי אבל כבר מדי דומה לפונטים אחרים. היה משהו יחודי יותר בקודם שנאבד.
ואגב, לא נראה לי שמספר הנקודות שמופיע בהמרה לעקומות מעיד על איכות המסלול ולא בטוח שכך נבנה הפונט. יתכן שבמהלך ההמרה נוספו נקודות שלא היו מלכתחילה. אמנם אין לי הבנה בבנית פונטים אבל מנסיוני, ההמרה ממציאה גם לבד נקודות.

• הוסף לסימניות
הל' אבדה מקלילותה ותנופתה. לטעמי, חבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה