שיפוץ קטן.... צריך קבלן? ואם לא את מי מזמינים?

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אןף אני מסתבכת...
צריכים לעשות שיפוצים קטנים שכוללים צבע בכל הבית כמה נקודות תאורה וחשמל,
והעיקרי זה החלפה פינת נטילה קיימת כולל חיפוי קיר.. וה הכי מסבך אותי מה אני עושה? קונה ארון, כיור וברז? איפה קונה חיפוי? מי מתקין לי את החיפוי? מי מסיר את הקיים? צריכה להזיז נקודת מים למרחק קטן ןלהזיז נקודת חשמל... להתקין גוף תאורה..
הרם אני צריכה אינסטלטור, חשמלאי, נגר, עוד פועל להתקין חיפוי? אפשר לעשות לי סדר בכל התהליך? מה כולם עושים?

• הוסף לסימניות
אןף אני מסתבכת...
צריכים לעשות שיפוצים קטנים שכוללים צבע בכל הבית כמה נקודות תאורה וחשמל,
והעיקרי זה החלפה פינת נטילה קיימת כולל חיפוי קיר.. וה הכי מסבך אותי מה אני עושה? קונה ארון, כיור וברז? איפה קונה חיפוי? מי מתקין לי את החיפוי? מי מסיר את הקיים? צריכה להזיז נקודת מים למרחק קטן ןלהזיז נקודת חשמל... להתקין גוף תאורה..
הרם אני צריכה אינסטלטור, חשמלאי, נגר, עוד פועל להתקין חיפוי? אפשר לעשות לי סדר בכל התהליך? מה כולם עושים?
כלבוניק.

• הוסף לסימניות
קודם כל עושה כבר טוב.... מתייעצת.
בכאלו דברים קטנים רוב הכולבוניקים יודעים לעשות אולי יביא איתו עוד מישהו.
את רק צריכה להביא ולבחור חומרים בחנות מסויימת ולדעת בדיוק מה את רוצה לעשות
אם הוא מקצועי זה קלי קלות....

• תודה
Reactions: cyp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה