שאלה שיפוץ קל בבית, על מה לברר

• הוסף לסימניות
לקראת שיפוץ קל בבית, מה עלי לדעת לקראת בקשות הצעות מחיר מקבלנים
בעיקרון מה שאני מתכננת לעשות זה שיפוץ די בסיסי, החלפת מרצפות בחלק מהבית, הזזת קירות, ארון ספרים מגבס, תקרת גבס והוספת חדר שירותים
התוכנית כמעט לגמרי מוכנה, כעת עלי לגשת לשלב המעשי
איך אני מוצאת קבלן זול ואמין, איך אפשר לוודא איכות חומרים טובה, ובעיקר אם יש משהו שאני צריכה לדעת ואני לכאורה לא מודעת להם אשמח שתחכימו אותי

• הוסף לסימניות
איכות החומר זה מה שתכתבו בחוזה
מומלץ לכאורה לקחת מפקח בניה שיכתוב לכם את החוזה
(אולי כדאי לכם מישו שמומחה בגבס? כי לא כולם עושים)
החלפת מרצפות בדרך כלל את ם בוחרים- את תתחילו כבר לבדוק את הנושא ותבחרו כמעט את מה שאתם רוצים (ולא להיזכר ברגע האחרון)
האם אתם משאירים את החומר מילוי ברצפה או משאירים?

מה יהיה החומר מילוי (לכלוך?)

ותוך כמה זמן מסיימים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איכות החומר זה מה שתכתבו בחוזה
מומלץ לכאורה לקחת מפקח בניה שיכתוב לכם את החוזה
(אולי כדאי לכם מישו שמומחה בגבס? כי לא כולם עושים)
החלפת מרצפות בדרך כלל את ם בוחרים- את תתחילו כבר לבדוק את הנושא ותבחרו כמעט את מה שאתם רוצים (ולא להיזכר ברגע האחרון)
האם אתם משאירים את החומר מילוי ברצפה או משאירים?

מה יהיה החומר מילוי (לכלוך?)

ותוך כמה זמן מסיימים
בהצלחה
מרצפות נראה לי שנלך על הדבקת מרצפות על המרצפות הקיימות זה מומלץ?
יש לכם אולי המלצות על קבלנים?
איזה סוג מרצפות הולך היום ?איזה סוג חזק ופרקטי?
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
לקראת שיפוץ קל בבית, מה עלי לדעת לקראת בקשות הצעות מחיר מקבלנים
בעיקרון מה שאני מתכננת לעשות זה שיפוץ די בסיסי, החלפת מרצפות בחלק מהבית, הזזת קירות, ארון ספרים מגבס, תקרת גבס והוספת חדר שירותים
התוכנית כמעט לגמרי מוכנה, כעת עלי לגשת לשלב המעשי
איך אני מוצאת קבלן זול ואמין, איך אפשר לוודא איכות חומרים טובה, ובעיקר אם יש משהו שאני צריכה לדעת ואני לכאורה לא מודעת להם אשמח שתחכימו אותי
אני קבלן מירושלים
אשמח לתת הצעת מחיר
חיים 0533402873

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה