כללי שיפוץ תיק העבודות- אשמח לעצה מבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לשפץ את תיק העבודות שלי.
ב"ה מאז הלימודים, נוספו לי עבודות אמיתיות ונסיון בשטח, ואני מתלבטת מה להכניס לתיק החדש.
מצד אחד, העבודות של הלימודים יפות לאין ערוך, יותר מהעבודות השוטפות (עבודה בבית דפוס, בכ"ז, לא משרד פרסום)
מצד שני, העבודות האמיתיות הן מול לקוח ותוך קליעה לטעם האישי שלו. וגם זה חשוב.

מה מעסיק מחפש? הוא יעדיף פחות אפקטים אבל עבודות מהשטח? או שאולי ירצה לראות מעוף ורף של יכולת?
אני מבולבלת כי יש לי המון עבודות קטנות (כרטיסי ביקור, פליירים, הזמנות וכו') וזה נראה לי פחות מרשים מהעבודות שעשיתי בלימודים.

קרה לי ששלחתי תיק מלימודים, התרשמו, וביקשו לראות עבודות אמיתיות. אולי כדאי להחזיק שני תיקים?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון.

• הוסף לסימניות
לכתחילה הייתי אומר מעט עבודות, איכותיות

אך השאלה איזה חומרים ישלך

טיפים.

1. תנסי להכניס עבודות שגם אלה שלא מבינים יאהבו
2. תכניסי עבודות לפי קטגוריות ממויינות, תראי איך אני עשיתי את שלי לאחרונה,
3. תנסי להכניס עבודות שמראות את יכולותייך במגוון תחומים ומראים על חשיבה
שונה ולא מקובעת
4. אם את עדיין מסתבכת תכניסי המון ולאחר מכן תתחילי לוותר ולמחוק את הפחות טובות

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אשמח מאד אם יש למישהו עוד כיוונים.

• הוסף לסימניות
למה לא לשלב?
להתחיל עם עבודות אמיתיות כי זה מה שמעסיקים רוצים לראות תכלס,
ובסוף לשים כמה עבודות מובחרות מהלימודים שמראות יכולות גבוהות יותר מבית דפוס רגיל (לא את כל העבודות מהלימודים רק כמה ממש ממש טובות)

• הוסף לסימניות
אפשר, פשוט זה מסודר לפי קטגוריות, לדוג'- עמוד: יש פיקטיבי ויש אמיתי.
אז לדעתך עדיף לסדר לפי עבודות אמיתיות ועבודות נבחרות?

• הוסף לסימניות
אצלי באתר סידרתי לפי נושא העבודה, והוספתי קטגוריה של לימודים לשם אני מכניסה חומר מהלימודים.
לעומת זאת נאמר שבלימודים יצרתי טיפוגרפיות.
הכנסתי אותן גם לקטגוריה של לימודים וגם לקטגוריה של טיפוגרפיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה