• הוסף לסימניות
אשמח למידע על כמה דברים מבעלי ניסיון/ידע
באזור המרכז- אנחנו נגישים עם רכב.

1. איפה יש לקנות כיורים + ארונות לאמבטיה/ פינת נט"י במגוון גדלים , בעיקר קטנים ברוחב של 50-65 ס"מ
כבר הייתי ב ACE ובהום סנטר- לא מצאתי כלום.

2. מקום מומלץ לעשות זכוכית למקלחון- לגודל לא סטנדרטי- כרגע קיבלתי הצעה של 3,000 שח- נראה לי יקר נורא.

3. אדניות ועציצים - מקום זול

4. המלצה על איש מזגנים להתקנת כ 10 מזגנים.

5. המלצה / דיס על תנורי אלקטרולוקס ועל אינדוקציה של אלקטרולוקס.

6. המצלה על איש וילונות לסלון

7. הצללה לחניה בחצר

תודה רבה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
אענה לך על 1 ו 2
יש את כתר קרמיקה באלעד
אני עובדת שם, יש מבחר גדול של ארונות אמבטיה והם מייצרים גם זכוכיות לא סטנדרט
אם מעניין אותך טווח מחירים בלי לטרוח להגיע אוכל לברר עבורך מחר

• הוסף לסימניות
אענה לך על 1 ו 2
יש את כתר קרמיקה באלעד
אני עובדת שם, יש מבחר גדול של ארונות אמבטיה והם מייצרים גם זכוכיות לא סטנדרט
אם מעניין אותך טווח מחירים בלי לטרוח להגיע אוכל לברר עבורך מחר
תודה - אשמח

תוכלי לבדוק לי כמה עולה זכוכית מקלחון גודל 80 * 70 , או 80*72
עם מסגרת שחורה

את יכולה לכתוב לי כתובת וטלפון ואם יש לכם אתר?
תודה

• הוסף לסימניות
תודה - אשמח

תוכלי לבדוק לי כמה עולה זכוכית מקלחון גודל 80 * 70 , או 80*72
עם מסגרת שחורה

את יכולה לכתוב לי כתובת וטלפון ואם יש לכם אתר?
תודה
בשמחה! אבדוק לך מחר ואכתוב באישי
האולם תצוגה נמצא ברחוב אבטליון 23
טלפון 03-7293355
אין אתר, בחירת ארונות וכלים סניטריים היא מקטלוגים

• הוסף לסימניות
1. כיורים ופינות נט"י בבני ברק - ישיר לקבלן ברחוב המלך שלמה (מאחורי קונטיננטל) מחירים ממש מעולים
2.
3. אדניות ועציצים - סעו למושב נחלים, יש שם משתלה גדולה בשם "כל בו לגן" - יש להם מבחר עצום, מחירים מטורפים ואנשי מקצוע שידריכו וילוו אתכם באדיבות.
4. אנחנו קיבלנו (בבני ברק) שירות התקנת מזגנים מקצועי ואמין מאד מ- אלחנן - 0586699681 (מכל האנשים שעבדנו איתם במהלך הבניה, הוא היה מהבודדים שניתן לומר אליהם "מקצועי ואמין"), לא בטוח שהוא הכי זול.
5. אלקטרולוקס זה ליגה (יש יותר מהם כמו AEG או TEKA, אפי' יש אומרים שבוש טיפה יותר טוב) - מנסיון הן בתנור והן באינדוקציה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כיורים לאמבטיה ולנט"י תנסי בקרן אור יניב בכפר טרומן 0547263039
ומקלחון יש איש חלונות ואלומניום שעשה לי מקלחונים בזול ממש (בנדוד אבל אמין מגיע בזמן ומהר) עבוד:0522150603

• הוסף לסימניות
איך בודקים מקלחון כמה עולה ואיך ידעים מה לקנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה