כללי שיפור תמונה

• הוסף לסימניות
באיזה דרך אני יכולה לשפר את התמונה הזו שתראה יותר איכותית?
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• 4ה.JPG
    KB 488.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
התמונה גרועה!
נראה כאילו הוציאו אותה מסרט.

אולי אם תשתפי במטרת התמונה יקל לעזור לך לשפר אותה (לענין גוונים וכד' לא ניתן לתת איכות שאינה)

• הוסף לסימניות
התמונה גרועה!
נראה כאילו הוציאו אותה מסרט.

אולי אם תשתפי במטרת התמונה יקל לעזור לך לשפר אותה (לענין גוונים וכד' לא ניתן לתת איכות שאינה)

• הוסף לסימניות
שיפור?

קבצים מצורפים

• ש copy.jpg
    KB 393 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
זה תמונת רקע שעליה אני מעצבת תמונות משפחה...

• הוסף לסימניות
את רצינית???
זה נראה רקע של בית קברות.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה...
אוכל להעלות לך תמונה של עצים שעשיתי אני לתמונת משפחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;621595:
אם את רוצה...
אוכל להעלות לך תמונה של עצים שעשיתי אני לתמונת משפחה.

זה סדרת תמונות בשביל מתנת יומולדת להורים,
התמונות צולמו בחוץ לארץ והלקוחה רוצה להשתמש דווקא בתמונות האלו.
בתמונות הקודמות רואים את אב המשפחה ברקע וכו'... ולכל תמונה יש כיתוב מתאים.
בתמונה הנ"ל צריך להכניס את כל המשפחה....
השאלה מה אני עושה? איך אני יכולה לשפר את התמונות פחות או יותר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם זה אמור להיות מודפס, אין אפשרות להשתמש בתמונה הזו ולהוציא אותה טובה,
אלא אם כן את מכילה עליה אפקטי ציור למיניהם והופכת אותה לציורית.

כאן המקום שלך כבעלת מקצוע, להודיע חד משמעית למשפחה שמצדך את יכולה להשתמש בתמונה, רק שידעו שאין אפשרות שזה יצא טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;621640:
אם זה אמור להיות מודפס, אין אפשרות להשתמש בתמונה הזו ולהוציא אותה טובה,
אלא אם כן את מכילה עליה אפקטי ציור למיניהם והופכת אותה לציורית.

כאן המקום שלך כבעלת מקצוע, להודיע חד משמעית למשפחה שמצדך את יכולה להשתמש בתמונה, רק שידעו שאין אפשרות שזה יצא טוב!

כן, היא יודעת שזה המצב...ואמרתי לה שאני יכולה לנסות ולא בטוח שאצליח...
זה מודפס על גודל A5..

• הוסף לסימניות
התמונה ששמתי כאן היא ברזולוציה של 150 כשהמקורית היא 75.
גם כשזה מודפס על A5 כדאי לך להגדיל את הרזולוציה שלה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אי אפשר סתם "להגדיל רזולוציה" ולצפות שהאיכות תשתפר
תמונה באיכות לא טובה וברזולוציה נמוכה לא יכולה להפוך "יש מאין" לתמונה חדה, מפוקסת, איכותית וברזולוציה גבוהה.
במקרה שפה - ברזולוציית הדפסה מינימלית (250DPI) התמונה בגודל 11.5 על 58.5. וזה מינימום באמת, ובד"כ משתמשים ב-300
ועוד לא דיברתי על האיכות.
מסכימה עם מיג, לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה