התייעצות שיפצתם? איפה קניתם דלתות?

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי על 3 מבני משפחתי שקנו דלתות פנדור, ולא רק שלא שווה את המחיר, זה שווה כמו הדלתות הזולות ביותר.
אומנם המעלה שלהם שמבודדות רעש מצוין, אבל הידיות מתפרקות ומתקלקלות תוך זמן קצר מאוד!

בהצלחה!
המתקינים מתעצלים להשתמש בברגים מיוחדים שאפשר להשיג כמעט בכל טמבור ותופסים את הידיות מעולה. מדובר בצינורית שאותה מחדירים לדלת (צריך לקדוח שני קידוחים מצד לצד) ולהבריג משני הצדדים, מה שגורם שהידיות מחוברות אחת לשניה ותפוסות היטב משני צידי הדלת. מקווה שהובנתי, בכל אופן צריכים מישהו עם ידיים טובות וזה טוב גם במקרה שכל האיזור כבר מחורר, (בכל דלת צריכים 4 חלקים, 2 לידית ו-2 למנעול, כל חלק עולה שקל)

• הוסף לסימניות
התקינו לי "דלתות בר אילן". של הדלתות עצמן כתוב "דרור". הייתי מאוד מרוצה מההתקנה ובמצב מעולה אחרי שנתיים וחצי.
שילמתי כ 1600 לדלת נראה לי, איכות גבוהה (פלקסבורד).
זה מחיר רגיל. כלומר יקר...
איזה סוג דלת לקחת? י
דולב -0737272666
יש להם גם אתר
בהצלחה!
לא מוכנים לבוא בשביל דלת אחת...

• הוסף לסימניות
קנינו בפרפקט ליין דלתות מעולות, הם שינו את הדגמים שלהם והיום זה מאד איכותי
רק ההתקנה לוקחת יום שלם, כי כל המשקוף מגיע חלקים חלקים והוא ממש בונה את זה בהתאם למשקוף

• הוסף לסימניות
קנינו לפני כמה חודשים מ-my door בחור רוסי
דלתות פצצה!! התקנה סוף!!!

הוא קצת עצבני אבל עושה את העובדה יופי!
כל דלת עלתה 1250 כולל התקנה
יש אחריות לכל החיים על נזקי מים
מרוצים עד השמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לך טלפון שלהם ?

• הוסף לסימניות
הזמנתי בנתיים לפי המלצה חמה בפורום תכנון ובניה מתקין בשם שלומי מתל אביב
גם מוכן להגיע לדלת אחת גם נשמע שירותי וממש נחמד. הומחיר 1400 ש"ח כולל הכל שזה ממא=ש לא רע
וגם יצא לי טוב בס"ד ומגיע מהר עוד השבוע להתקין (לקח ממני מידות מדויקות בטלפון!)
ויש עליו הרבה המלצות
הבנים שלי ישמחו כשמגיעים לחנוכה מהישיבות ויש להם חדר עם דלת שלמה, שמסגרת...
אשמח להמליץ למי שרוצה אחרי ההתקנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה