מידע שימושי שיפצתם את החדר אמבטיה?

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונות להשראה (ולא מהרשת..)
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אוהו שיפצנו ממש לפני שבועיים טרי טרי מקווה לצלם לשלוח לך

• הוסף לסימניות
מצורפים קבצים

קבצים מצורפים

• IMG_1055.jpg
    KB 366.6 · צפיות: 617
  • IMG_1056.jpg
    KB 378.1 · צפיות: 561
  • IMG_1057.jpg
    KB 359.2 · צפיות: 517
  • IMG_10553.jpg
    KB 390.6 · צפיות: 501
  • IMG_10554.jpg
    KB 335.3 · צפיות: 527
  • הוסף לסימניות
העיצוב מושלם........
כמה הגודל של המקלחון?
נראה פיצי זה מתפקד?

• הוסף לסימניות
כן כלל הכל שינינו מיקום אמבטיות
המקלחון90X190 ממש בסדר (כולם בהלם)
היה אופציה או זה או כלום
והאמבטיה 220X150

• הוסף לסימניות
מדהים.
יש לי שיפוץ לא הכי עדכני בן 10 בערך. אם תרצי אעלה תמונה

• הוסף לסימניות
הכי כיף זה הכיור לתינוקות עם ברז נשלף. אם יש לך קטנים אל תוותרי על זה. אני מקלחת שם את בת השנתיים וחצי.
על הקיר יש קרמיקות מיוחדות שממשיכות על דופן האמבטיה. כל הארונות עם מדפים מגירות (נשלפים) והדלתות נפתחות 180 מעלות בגלל הצפיפות. הארונות בהמשך יש מגירות לכביסה עם חורי איורור ואחר כך ארון למכונה ומיבש.

לא אני תיכננתי את הבית אבל אם הייתי מתכננת הוא היה די דומה. זה ממש הטעם שלי

קבצים מצורפים

• IMG_8429.JPG
    5.4 MB · צפיות: 367
  • IMG_8428.JPG
    4.6 MB · צפיות: 326
  • IMG_8427.JPG
    4.8 MB · צפיות: 308
  • IMG_8430.JPG
    4.5 MB · צפיות: 287
  • הוסף לסימניות
אגב הקרמיקות המיוחדות שבאמבטיה מופיעות בשרותי אורחים בגווני אפור.. וביחידת הורים גם.
ועוד אגב הדירה היפה הזו מחכה לשוכרים חדשים (מרכז בני ברק)
תמונות נוספות לרציניים.

קבצים מצורפים

• IMG_8424.JPG
    4.1 MB · צפיות: 332
  • הוסף לסימניות
משתפת 2 חדרי אמבטיה

IMG_9983.JPG
IMG_9977.JPG

IMG_0013.JPG
IMG_0014.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה