נכתב ע"י רותיי;1281389:תודה. לא מצאתי מה שרציתי
אני מחפשת חדש לאחרונה....
מה שהולך היום..
נכתב ע"י סתם;1281412:זה המטבח שלי
מאד אוהבת ומרוצה,
(המכסים של התקעים לא סיימו )
נכתב ע"י אסתר10;1281487:היכן הידיות?
נכתב ע"י סתם;1281412:זה המטבח שלי
מאד אוהבת ומרוצה,
(המכסים של התקעים לא סיימו )
נכתב ע"י אנדי;1281482:אין לך מה לחפש, המטבחים של כולם נראים כמעט אותו דבר
קלאפות, קלאפות, קלאפות, (זכוכית, לבן או אפור)
המון המון לבן.
מגירות וידיות אינטגרליות.
ושיש אפור בהיר.
נכתב ע"י זוהר טל;1281647:יש בזה...
גם שלי שמנת עם ידיות אפורות ושיש אפור בהיר.
הידיות דוקא לא אינטגרליות אלא בולטות קצת, כי זה היה זול משמעותית.
יש לי בפינה דלת עם זכוכית..
בקיצור, משהו מדהים.
אעלה תמונות בהמשך
נכתב ע"י אנדי;1281482:אין לך מה לחפש, המטבחים של כולם נראים כמעט אותו דבר
קלאפות, קלאפות, קלאפות, (זכוכית, לבן או אפור)
המון המון לבן.
מגירות וידיות אינטגרליות.
ושיש אפור בהיר.
נכתב ע"י אות לי;1281775:היי לא צריך להגזים
יש דברים קטנים שעושים את ההבדל הגדול..אפשר ללכת על אי או חצי אי, אפשר לעשות לקלפה ידית דקורטיבית חצי אינטגרלית והזכוכית לא חייבת להיות לבן / אפור היא יכולה להיות שמנת עם הטבעת פרחים עדינה.
שיש לא צריך להיות בכלל אפור, שלנו לבן וירכב עליו בוצ'ר בצורת דלפק ששובר את הלבן של המטבח.
מעל הדלפק ירדו 3 גופי תאורה גדולים שעדיין לא הוחלט אם הם יהיו בצבע בורדו מטאלי (לטעם האדריכלית) או כסוף לטעמינו.
על צבע הכיסאות שסביב לדלפק..אני לא רוצה לדבר![]()
נכתב ע"י אות לי;1281775:היי לא צריך להגזים
יש דברים קטנים שעושים את ההבדל הגדול..אפשר ללכת על אי או חצי אי, אפשר לעשות לקלפה ידית דקורטיבית חצי אינטגרלית והזכוכית לא חייבת להיות לבן / אפור היא יכולה להיות שמנת עם הטבעת פרחים עדינה.
שיש לא צריך להיות בכלל אפור, שלנו לבן וירכב עליו בוצ'ר בצורת דלפק ששובר את הלבן של המטבח.
מעל הדלפק ירדו 3 גופי תאורה גדולים שעדיין לא הוחלט אם הם יהיו בצבע בורדו מטאלי (לטעם האדריכלית) או כסוף לטעמינו.
על צבע הכיסאות שסביב לדלפק..אני לא רוצה לדבר![]()
נכתב ע"י רותיי;1281677:תודה נחכה בסבלנות..![]()
נכתב ע"י אנדי;1281776:נדבר על הבוצ'ר אחרי שתשתמשו בו, הסתכלת פעם על קרש חיתוך אחרי כמה זמן?...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים