נכתב ע"י pr;964306:הריצוף שלי כהה והוא פרקטי מאין כמוהו. אולי בגלל ששלך מבריק?
הרצפה פלוס 2 שורות חום אפרפר כזה, וכל השאר קרם.
המבריק הוא בכל הבית ונראה יותר טוב מאשר האמבטיה.נכתב ע"י pr;964306:הריצוף שלי כהה והוא פרקטי מאין כמוהו. אולי בגלל ששלך מבריק?
הרצפה פלוס 2 שורות חום אפרפר כזה, וכל השאר קרם.
נכתב ע"י ארבע;964386:אצלי הריצוף בהיר דווקא, ופרקטי להפליא. הטקסטורה 'עצית' כך שהריצוף (סטריפים של קרמיקה דמוית פרקט) מחוספס.
לכלוך לא צריך להחביא, לכלוך צריך לנקות, לא?
נכתב ע"י סתם;964380:כהה חלק?
כהה עם חיספוס...?
שחור / אפור
תודה על התגובות יש עוד?
נכתב ע"י סתם;964391:ועשית חיפוי קונטרסטי? כהה?
נכתב ע"י אא;964495:אני עשיתי בדיוק לפני שנה.
זכורה לי ההרגשה של הבלבול מרוב האפשרויות וההיצע.
ההתלבטות שלי היתה בין צבעי שחור-לבן שמאד הולכים היום, לבין חום-אופוויט.
בסוף הבחירה היתה על האפשרות השניה, משתי סיבות, רוב הבית שלי בגווני חום שונים, ורציתי שזה יהיה תואם וגם שחור לבן אלו צבעים מאד קרים. יצא לי חדר חם ונעים מאד.
מצרפת תמונות, אם כי לדעתי קשה להתרשם, אבל לטעמי זה יצא מדהים.
נכתב ע"י pr;964595:אא - מדהים!!!
אמבטיתך כעוגותיך, יפהפיה ומלאת טעם טוב (:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים