דרוש מידע שיפצתם מטבח ויצא מהמם?

אני מתלבטת על קרמיקה לחיפוי בין השיש לארונות ,
בחרתי שיש לבן עם עורקים ,
אין כמובן אריח קרמיקה עם דוגמה זהה בדיוק לשיש , יש אריחים דומים מאד לשיש אך לא זהים בכלל ,
האם עדיף לקחת קרמיקה בצבע לבן חלק או שכן עדיף קרמיקה עם דוגמא על אף שהיא לא זהה . האם זה לא יוצר בלגן בעין ,
אשמח לשמוע מהמנוסים ,
אם יש למישהו תמונה להמחשה יעזור לי מאד אם תוכלו להעלות ,
תודה!
אל תקחי קרמיקה דומה, לרוב זה נראה לא טוב
הזהירות הכי גדולה צריכה להיות בחיבור 2 חומרים שונים שדומים מאד מבגוון או בטקסטורה
הנכון הוא או ללכת על חלק למול טקסטרורה
בהיר למול כהה
וכן על זו הדרך
ליצור קונטרסט בין החומרים שגורם להם להשלים אחד את השני ולא להיראות אחים חורגים שאומצו בכח

הייתי בוחרת פה אריח חלק בגוון דומה לשיש
אבל לא ראינו פה את תמונת המטבח השלימה כך שלא יכולה לחרוץ בודאות

@רותי וינברג
וכל המעצבות,
איזו דלת הייתן ממליצות לי לעשות לפתח המטבח?
הייתי בוחרת לא לשים דלת :p
מבינה את הצורך בדלת, ואת הזמנים שהיא יעילה,
אבל ההפרדה, הניתוק והסגירות שהיא יוצרת (היא ופתח קטן כמוה) לא עושים טוב, לי, בכל אופן...

אם הולכים על דלת- לרוב הזזה נכונה יותר למטבח,
אלא אם יש קיר ניצב פנוי שאז ניתן לעשות דלת כנף שנשענת עליו
אם יש אפשרות טכנית (לקיר יותר עבה) וכספית- הייתי הולכת על סקירניו- הזזה לתוך כיס

אם יש אפשרות טכנית (לקיר יותר עבה) וכספית- הייתי הולכת על סקירניו- הזזה לתוך כיס
יודעת להמליץ על חברה טובה ולא מידי יקרה לדלת הזזה לתוך כיס לסלון. (פתח גדול - 1.40 מטר)
וכן האם את מכירה את דלתות דרור?

בסביבות 1.70מ'
יש מצב שחלה כאן טעות?
לפי התמונה זה נראה הרבה יותר קטן מ 1.7 (שימו לב לגודל התנור)
אם יש מידה מדוייקת נשמח לדעת
חושבים על סגנון כזה וכמה שניסיתי לחפור כאן לא מצאתי מידה מינימלית מומלצת למרחק בין אי לשיש
תודה מראש

יודעת להמליץ על חברה טובה ולא מידי יקרה לדלת הזזה לתוך כיס לסלון. (פתח גדול - 1.40 מטר)
וכן האם את מכירה את דלתות דרור?
אחרי חפירה אצל כמעט 7 ספקים הגעתי דרך משהי מהפורום לדלתות אלון היחידים שנתנו אחריות לנזקי מים לאורך זמן (נראה לי 10 שנים) עם המנגנון המקורי שכחתי את שמו. היה להם גם מחיר הכי טוב, נהננו מאד מהשירות ומההתקנה. עשו רושם מקצועי מאד. עוד לא היה בשימוש אז לא יודעת להגיד בפועל איך זה מחיק.

אחרי חפירה אצל כמעט 7 ספקים הגעתי דרך משהי מהפורום לדלתות אלון היחידים שנתנו אחריות לנזקי מים לאורך זמן (נראה לי 10 שנים) עם המנגנון המקורי שכחתי את שמו. היה להם גם מחיר הכי טוב, נהננו מאד מהשירות ומההתקנה. עשו רושם מקצועי מאד. עוד לא היה בשימוש אז לא יודעת להגיד בפועל איך זה מחיק.
את יכולה אולי להעלות תמונה איך זה נראה, מה המחיר וטלפון שלהם?
הייתי בוחרת לא לשים דלת :p
מבינה את הצורך בדלת, ואת הזמנים שהיא יעילה,
אבל ההפרדה, הניתוק והסגירות שהיא יוצרת (היא ופתח קטן כמוה) לא עושים טוב, לי, בכל אופן...

אם הולכים על דלת- לרוב הזזה נכונה יותר למטבח,
אלא אם יש קיר ניצב פנוי שאז ניתן לעשות דלת כנף שנשענת עליו
עד עכשיו לא היתה לי דלת, ועכשיו זה חשוב לי, גם בגלל פסח,
הפתח שיש לי למטבח הוא גדול יותר מדלת רגילה כי שברנו איזה קיר.
אני שואלת על איזה דלת הזזה, מאיזה חומר, נגר או חברה, אין לי שום מושג בזה.
ויש לי עוד שאלה,
לגבי דלת לסלון: אני ממש לא רוצה לסגור, ואני גם לא אוהבת דלת אקורדיון, יש לך רעיון?
ראתי באיזה מקום סוג של דלת אקורדיון שכל חלק רחב מאוד ועשוי ממסגרת שנראית עץ ובפנים זכוכית,
מכירה את הדבר הזה? ויודעת מי מומחה בזה? ממליצה בכלל?
תודה על כל העזרה!!!!!!!!!!

אולי יש גם תמונות למטבחים קטנים מאד, שמצליחים להראות מאוררים ונוחים לשימוש, ועם מספיק מקום אכסון ועבודה, למרות חוסר השטח בהם?
יעזור לי מאד.

אולי יש גם תמונות למטבחים קטנים מאד, שמצליחים להראות מאוררים ונוחים לשימוש, ועם מספיק מקום אכסון ועבודה, למרות חוסר השטח בהם?
יעזור לי מאד.
יש לי תמונה
תזכירי להעלות שבוע הבא.(יום חמישי...)

אני מתלבטת לגבי ברזים למטבח ,
האם יש מישהו שיש לו ברזים שחורים כבר כמה שנים והברז נראה חדש ? הצבע לא התקלף ולא ירד ?
אם כן אשמח לדעת של איזו חברה ואיך אתם מנקים ,
אני רוצה להשקיע על ברז טוב ,
אבל אין לי ענין לשלם מחיר יקר על מנגנון אם אחרי תקופה קצרה אני אצטרך להחליף את הברז בגלל שכל הצבע התקלף ,

ויש לי עוד שאלה,
לגבי דלת לסלון: אני ממש לא רוצה לסגור, ואני גם לא אוהבת דלת אקורדיון, יש לך רעיון?
ראתי באיזה מקום סוג של דלת אקורדיון שכל חלק רחב מאוד ועשוי ממסגרת שנראית עץ ובפנים זכוכית,
@רותי וינברג
מה את אומרת על זה?
יכולה לעזור לי?

@רותי וינברג
מה את אומרת על זה?
יכולה לעזור לי?
דלת הזזה- את צריכה לראות שיש לך קיר המשכי באורך מספק להכלת כנף הדלת כשהיא פתוחה
או מפנים המטבח או מבחוץ

סלון- אם את רוצה שילוב של זכוכית, אפשר ללכת על אקורדיון אלומניום
אפשר לשלב בתוך הפרופילים זכוכית שקופה/ חלבית/ צ'נצ'ילה וכדו'

פחות ממליצה על כאלו מעץ, או שיהיה יקר בטירוף או/ ובנוסף יהיה כבד ולא מספיק פרקטי

דלת הזזה- את צריכה לראות שיש לך קיר המשכי באורך מספק להכלת כנף הדלת כשהיא פתוחה
או מפנים המטבח או מבחוץ

סלון- אם את רוצה שילוב של זכוכית, אפשר ללכת על אקורדיון אלומניום
אפשר לשלב בתוך הפרופילים זכוכית שקופה/ חלבית/ צ'נצ'ילה וכדו'

פחות ממליצה על כאלו מעץ, או שיהיה יקר בטירוף או/ ובנוסף יהיה כבד ולא מספיק פרקטי
וואו, תודה על העזרה!!!
איפה קונים את האקורדיון הזה?
זה מספק מכובד?
ואיזה זכוכית היית ממליצה לשלב?
ובקשר למטבח, אני רוצה לעשות ממש עכשיו,
אז מאיזה חומר? - זה צמוד לפינת אוכל,
והאם לעשות אצל נגר או שיש חברות מומלצות?

בתחילת האשכול, @מנהל מדיה העלה את הספריה הנדירה הזאת. נראה שהוא לא זמין באתר כבר תקופה. מישהו יכול להאיר את עיניי ולהגיד לי היכן הוא רכש אותה/מי הנגר? תודה מראש

קבצים מצורפים

• IMG-20190519-WA0003.jpg
    IMG-20190519-WA0003.jpg
    KB 341.7 · צפיות: 519

ויש לי עוד שאלה,
@רותי וינברג
וכל מי שמבינה בזה, אני צריכה דחוף מהר להחליט,
חשבתי אולי לעשות למטבח דלת אקורדיון, רק שאני ממש לא אוהבת,
ומצאתי דלת אקורדיון מ - PVC שמיועד למקלחון, כמו זה: נראה לכם מתאים או שזה יראה מקלחון?
1646823633996.png

@רותי וינברג
וכל מי שמבינה בזה, אני צריכה דחוף מהר להחליט,
חשבתי אולי לעשות למטבח דלת אקורדיון, רק שאני ממש לא אוהבת,
ומצאתי דלת אקורדיון מ - PVC שמיועד למקלחון, כמו זה: נראה לכם מתאים או שזה יראה מקלחון?
צפה בקובץ המצורף 1081307
לא רואה הבדלת גדול בנראות,
זה נראה אקורדיון סטנדרטי (שגם עשוי פעמים רבות מPVC)

ותפתחי בבקשה אשכול חדש לשאלות הללו
הן לא קשורות לאשכול הנוכחי ומסיטות אתו מיעודו המקורי
תודה!

אני מתלבטת לגבי ברזים למטבח ,
האם יש מישהו שיש לו ברזים שחורים כבר כמה שנים והברז נראה חדש ? הצבע לא התקלף ולא ירד ?
אם כן אשמח לדעת של איזו חברה ואיך אתם מנקים ,
אני רוצה להשקיע על ברז טוב ,
אבל אין לי ענין לשלם מחיר יקר על מנגנון אם אחרי תקופה קצרה אני אצטרך להחליף את הברז בגלל שכל הצבע התקלף ,
לי יש ברז שחור בשימוש כשנה בערך אני ממש אוהבת קניתי מאליאקספרס לא יקר כמו בארץ ואם הברז מתקלף בקלות אפשרי לרסס בספריי מיוחד לברזל מנסיון נראה כמו חדש

לא רואה הבדלת גדול בנראות,
זה נראה אקורדיון סטנדרטי (שגם עשוי פעמים רבות מPVC)

ותפתחי בבקשה אשכול חדש לשאלות הללו
הן לא קשורות לאשכול הנוכחי ומסיטות אתו מיעודו המקורי
תודה!
תודה רותי,
אני לא יודעת לפתוח אשכול חדש,
את מוכנה לשלוח לי הודעה פרטית?

אני קניתי גורניה, שווה כל שקל!
סליחה על ההקפצה , האם אתם מרוצים מהגורוניה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה