- הוסף לסימניות
הי, האם אתם מרוצים מהגורוניה?ברור שהולך כפרי...
אני עשיתי מטבח מושקע מאוד,
רק מה, שלא נוח לי להעלות לכאן תמונות.
הי, האם אתם מרוצים מהגורוניה?ברור שהולך כפרי...
אני עשיתי מטבח מושקע מאוד,
רק מה, שלא נוח לי להעלות לכאן תמונות.
למה לא?תגידו, מקרר שחור זה פרקטי?
בימנו לא קשה (קשה או לא קשה זה פונקציה של ביקוש, ויש לזה ביקוש היום)או שקשה למצוא?
למה להסתבך?אני רוצה לעשות מטבח לבן, ואת הגבוהים לעשות בשחור, ולכן אני רוצה מקרר שחור, כי אם אני אתקע שם מקרר לבן זה יוריד את האפקט הכהה של הגבוהים. השאלה אם אני אסתבך עם זה?
זה מושלםיש לי רצפה מפריקה, לבנה עם נימים אפורים, האם זה לעניין לקחת גם שיש לבן עם נימים אפורים? או שזה מידי חוזר על עצמו?
אמרו לי שרואים על זה יותר טביעות אצבעות?למה לא?
ממש עוזר לי!! כי זה הצבעים שרציתי, מצד שני אני רואה שחסר לי כאן קצת חימום, זה מידי קר ומידי הרבה לבן (יש לי מטבח גדול עם הרבה נגרות.)יש לך בקישור מטבח ששיתפתי ושם זה כמו מה שאת מדברת
יש הרבה אפשרויות מה לעשותממש עוזר לי!! כי זה הצבעים שרציתי, מצד שני אני רואה שחסר לי כאן קצת חימום, זה מידי קר ומידי הרבה לבן (יש לי מטבח גדול עם הרבה נגרות.)
השאלה מה אפשר להוסיף? עץ אולי או ניקל?
או ששיש בצבע כהה יותר, יעשה את העבודה?
מט משי. נקודה.איזה המלצות יש לכם?
אכן, ההורים שלי עשו עכשיו מקרר שחור וגם ארונות שחורים (פולימור החומר הכי טוב של בלורן) וממשש רואים טביעות אצבעות וכמה שמנקים זה לא עוזר, רואים כל ניגוב.~תמר~ תודה רבה לך על התשובה המפורטת!!
אמרו לי שרואים על זה יותר טביעות אצבעות?
ממש עוזר לי!! כי זה הצבעים שרציתי, מצד שני אני רואה שחסר לי כאן קצת חימום, זה מידי קר ומידי הרבה לבן (יש לי מטבח גדול עם הרבה נגרות.)
השאלה מה אפשר להוסיף? עץ אולי או ניקל?
או ששיש בצבע כהה יותר, יעשה את העבוד
יש לי מבריק כבר 8 שניםהיי לכל המבינים
אני לפני ריצוף
הבנתי שמבריק זה מסוכן עם ילדים
נקי???תמיד נראה נקי
נראה לי שהיא דברה על החיפוי ארונותיש לי מבריק כבר 8 שנים
לא מבינה מה מסוכן לילדים....
פשוט תענוג
תמיד נראה נקי
גם על המקרר וגם על הארונות רואים טביעות?אכן, ההורים שלי עשו עכשיו מקרר שחור וגם ארונות שחורים (פולימור החומר הכי טוב של בלורן) וממשש רואים טביעות אצבעות וכמה שמנקים זה לא עוזר, רואים כל ניגוב.
שוקלים להחליף את זה..
זה חנות מטבחים?באולם תצוגה של בלורן
מתי המטבח שלה יהיה מוכן?מחכה לראות את המטבח הזה עוד שנה ולשאול את הלקוחה מה היא אומרת אחרי שימוש במטבח.
אולם תצוגה של בלורןזה חנות מטבחים?
יד חרוצים 14איפה זה?
עוד חודש וחצימתי המטבח שלה יהיה מוכן?
ראיתי אפור עם נק' שחורות בולטות קצת איך זה?היי לכל המבינים
אני לפני ריצוף
הבנתי שמבריק זה מסוכן עם ילדים
וגם עם הזמן ההברקה יורדת ורואים שריטות
מצד שני אני לא רוצה מט (הבנתי שקשה לניקוי)
אני מחפשת משהו שלא כל נק' לכלוך ישר צועקת
איזה המלצות יש לכם?
מה המומחיות שלהם? במה הם מתמחים?אולם תצוגה של בלורן
אינטגרלי אומר שגם הוא מחופה באותו חיפפוי של הארונותאינגרלי כך שהחומר שעליו אני לא יודעת מה הוא,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים