דרוש מידע שיפצתם מטבח ויצא מהמם?

אני התעקשתי שלא יהיה כסאות בר, טיפוס פרקטי ..אבל היות והמטבח לא מתפרס על שטח ענק, ורציתי ארונות וכן משטחי שיש, לא יכלתי לוותר על זה.
וזה ממש לא כמו שפחדתי, הילדים יושבים יפה יותר, לא כל שניה זזים ויורדים מהכסאות, הקטנה בת ה3 (נמוכה) עולה לבד ויורדת לבד, הכסאות יציבים ונוחים
קנינו בכפר טרומן יש שם חנות ענקית של כסאות.

זה המצב הקיים כבר כמעט 5 שנים
כשעשיתי את הארון לא אהבתי את האינגרלי במראה ובגלל האבק ( כיום יש סוג של אינטרגלי שעושה הנגר כלומר גורע קצת מהעובי בחזית ואני מתחרטת שלא עשיתי ככה) אז תכננתי להתקין ידיות יפות אבל אחרי התקנת הארון הוא כ"כ מדהים במראה החלק שלו שלא הסכמתי בשום אופן להוסיף ידיות. וכן בשביל לפתוח את המגירה העליונה אני פותחת את ה 2 מתחתיה. (זה ארון אמבטיה מרחף אז לפתוח את פותחים את המגירה התחתונה ללא בעיה ואז את זו שמעילה וכו...)

הכי מצחיק שבאה לבקר אותי חברה היא היתה בטוחה שעשיתי פתיחה בלחיצה והתלהבה - אבל ציננתי את ההתלהבות שלה.... והתלהבתי אני מהפיתרון. הזמנתי שוב את הנגר והסביר שלא שייך להוסיף מנגנון פתיחה בלחיצה לארון כי צריך להרחיק את החזיתות.
קיצור שעד כה נשארנו ללא ידיות ואני עדיין מחפשת פיתרון...
הידיות עולות כמה שקלים ולא מסובך להתקין אותם.
תשאלי את הנגר מה דעתו.

לא נראה לי שהם היו לפני 5 שנים, וגם אינטגרלי צבוע לא היה לפני 5 שנים.

אני התעקשתי שלא יהיה כסאות בר, טיפוס פרקטי ..אבל היות והמטבח לא מתפרס על שטח ענק, ורציתי ארונות וכן משטחי שיש, לא יכלתי לוותר על זה.
וזה ממש לא כמו שפחדתי, הילדים יושבים יפה יותר, לא כל שניה זזים ויורדים מהכסאות, הקטנה בת ה3 (נמוכה) עולה לבד ויורדת לבד, הכסאות יציבים ונוחים
קנינו בכפר טרומן יש שם חנות ענקית של כסאות.
גם אנחנו בול אותו סיפור.
מקוה למצוא כסאות בר מרופדים בסגנון מודרני (לא כפרי) ולא יקרים...

יש מצב להוסיף אותם לארון קיים?
או שצריך להשאיר רוורח מיוחד ?
יש לי ארון מגירות באמבטיה גדול מאד שעד כה ללא ידיות. הוא כ"כ יפה שלא היה מתחשק לי להרוס עם הידיות . אולי זה יתאים לי
לא צריך להשאיר שום רווח אנחנו התקנו את הארונות לפני שבחרנו את הידיות.....

ועוד משהו אולי מכאן אקבל עצה מה כדאי לעשות .
הידיות עולות כמה שקלים ולא מסובך להתקין אותם.
תשאלי את הנגר מה דעתו.

לא נראה לי שהם היו לפני 5 שנים, וגם אינטגרלי צבוע לא היה לפני 5 שנים.
איפה קונים?

אני קראתי את רוב ההודעות שלכם אחת לאחת, ולמרות שזה המקצוע שלי אני מרגישה חייבת לומר-
אל תשכחו שאנו בעולם חולף, אנו מסתחררים מאוד אחרי הסטילינג והמראה.
נכון שדירה נאה מרחיבה דעתו של אדם, ואני בעד שהבית יהיה יפה אבל צריך להשתדל לא להסתובב סביב זה יותר מידי, נכון שבדור שלנו שכחו את עניין הסתפקות במועט, אבל אני מתחננת לכל מי שרואה כעת את המילים שלי שתעשה איתם משהו, אנו מגדלים את דור העתיד, איך ילד יגדל אחרי שבבית משדרים כל היום על עיצוב? אני מקווה שלילדים שלי אני אצליח להחדיר ערכים נכונים למרות המקצוע שלי, וזה לא קל בכלל.
סורי על העצירה באמצע המטח אבל הרגשתי חייבת.....
בהצלחה לכולם.....
דברים כדורבנות!
בזכותכן יגאלו ישראל!

מטבח מדהים.
אם תוכלי לפרט עוד קצת איך הצלחת להוריד עלויות.
מי התקין את הכל?
ושאלה לך, וגם לאחרות שהעלו תמונות עם שולחן מטבח גבוה, איך זה? נוח?

תודה לך ולאחרות שפירגנו...☺ המטבח יצא לי בערך 20,000 שח. הנגר שהכין את הבסיס הוא שגם התקין. ואגב מה שרואים בתמונה זה רק חצי מהמטבח, בצד שממול יש עוד ארונות שמשולבים בתוכם תנור ומקרר רק שלא צילמתי את זה.
השולחן הגבוה נח ברמות! יש לי גם שולחן נמוך בסלון אבל כשאני רוצה לשבת ליד שולחןזה תמיד יהיה בשולחןהגבוהה. גםהילדים אוהבים אותו. הנוחות לדעתי תלויה פשוט בכסאות וקנינו כסאות עץ רחבים ויציבים באיקאה.

תודה לך ולאחרות שפירגנו...☺ המטבח יצא לי בערך 20,000 שח. הנגר שהכין את הבסיס הוא שגם התקין. ואגב מה שרואים בתמונה זה רק חצי מהמטבח, בצד שממול יש עוד ארונות שמשולבים בתוכם תנור ומקרר רק שלא צילמתי את זה.
השולחן הגבוה נח ברמות! יש לי גם שולחן נמוך בסלון אבל כשאני רוצה לשבת ליד שולחןזה תמיד יהיה בשולחןהגבוהה. גםהילדים אוהבים אותו. הנוחות לדעתי תלויה פשוט בכסאות וקנינו כסאות עץ רחבים ויציבים באיקאה.
20000 כולל שיש וברזים?

גם אנחנו בול אותו סיפור.
מקוה למצוא כסאות בר מרופדים בסגנון מודרני (לא כפרי) ולא יקרים...

אם תרצי שלחתי גם תמונות של המטבח שלנו אני לא יודעת באיזה עמוד
אבל המטבח בצבע הכתום
יש שם כסאות בר מרופדות, מודרניות, וכמובן מאד נוחות

יש לי שולחן בר (כך קניתי את הדירה) ילדי בן השנתיים יושב ואוכל יפה, כיום האורחים אוהבים לשבת דווקא שם ולא בסלון, אבל לבעלים עייפים בסוף יום אולי יותר נח לשבת על ספה..

מטבח שעשינו במינמום תקציב
IMG_1677.JPG
IMG_1678.JPG
IMG_1680.JPG
IMG_1679.JPG

יפהפה ומיוחד!

איך עובדת הדלת של הארון הפינתי שיושב על השיש (ומה הוא מכיל)?
היא נפתחת כמו כנף על השיש?

עוד שאלות...:

החיפוי על הקירות זה השיש או קרמיקה מהרצפה?
והמיגרות העליונות זו פורמייקה תואמת?

ברצינות מיוחד!

איך עובדת הדלת של הארון הפינתי שיושב על השיש (ומה הוא מכיל)?
היא נפתחת כמו כנף על השיש?

עוד שאלות...:

החיפוי על הקירות זה השיש או קרמיקה מהרצפה?
והמיגרות העליונות זו פורמייקה תואמת?[/QUOTE]

הדלת של הארון מתקפלת לכיון הקיר ויש שם מג'ימקס ומיקסר
החיפוי זה ריצוף לא כמו הרצפה אצלנו אלא דוגמא אחרת
והמגירות כמו שכתבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה