- הוסף לסימניות
אוקיי תודה,שמים אותם באלכסון לכיוון הפינה
הובנתי?
הקטע המעצבן זה המשולש שנוצר מאחוריהם שמאתגר לנקות אותו, אבל שווה
ומה את אומרת על הארונות העליונים, זה פרקטי או שעדיף לעשות עומק אחיד על כל השיש הבשרי והחלבי.
אוקיי תודה,שמים אותם באלכסון לכיוון הפינה
הובנתי?
הקטע המעצבן זה המשולש שנוצר מאחוריהם שמאתגר לנקות אותו, אבל שווה
זה תלוי בגובה שלכם ובמה אתם מאכסנים שם...אוקיי תודה,
ומה את אומרת על הארונות העליונים, זה פרקטי או שעדיף לעשות עומק אחיד על כל השיש הבשרי והחלבי.
אפשר להחליף פורמייקה, אם המטבח במצב טוב,שאלה, יש לי מטבח שאני רוצה לשדרג (ממש לא בכיוון של מטבח חדש)
חשבתי על החלפה של הפורמייקה או הדבקה של טפט
זה אפשרי בכלל? מעשי? מה עדיף?
יש עוד אופציות?
עכשיו פורמייקה לבנה משעממת
ועוד שאלה, אם השיש בז (ממש בז, לא שמנת) איזה צבע כדאי לעשות את הארונות?
אני אוהבת מאוד מראה כפרי וחם, ומוכנה להשתולל...
עדיין חושבת ששווה את ההשקעה, יש לזה הרבה פתרונותלא בטוח בכלל שכדאי לכם כיריים באלכסון...
השטח מאחורה פשוט קשה מאאאאאאאאוד לניקוי.. אם משהו גולש לשם זה מצריך להתיישב על השיש בשביל לנקות...
יש אפשרות לסגור את המקום הזה בקיר באלכסון עד למעלה וחיפוי אבל זה תוספת עבודה מעצבנת לקבלן...
מצד שני אם נשים שם את הכיריים, ונעשה שני עומקים אז לא נוכל לשים ארונות מעל הכיריים לא?עדיין חושבת ששווה את ההשקעה, יש לזה הרבה פתרונות
תלוי בסוג כיריים
אפשר לעשות את האלכסון גם בתור אינדוקציה?עדיין חושבת ששווה את ההשקעה, יש לזה הרבה פתרונות
תלוי בסוג כיריים
למה לא?מצד שני אם נשים שם את הכיריים, ונעשה שני עומקים אז לא נוכל לשים ארונות מעל הכיריים לא?
למה לא?אפשר לעשות את האלכסון גם בתור אינדוקציה?
@arons תראי את התוכנית הזאת, זה מה שהתכוונתי תנור מתחת לאינדוקציה והרווחת שיש חלבי. כפי שכתבתי יש לי של שני תאים.שלום לכולם,
אנחנו כרגע בתהליך של בחירת מטבח מהקבלן, וזה העיצוב שהמעצבת הציעה לנו,
נשמח להערות והארות, מאוד חשוב לנו הפרקטיות של המטבח,
בתודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 667745
אני לא מצליחה לשלוח בפרטי, והבנתי שעדיף לא לפרסם את הכתובת מייל פה, אני מצרפת פה מספר פלאפון שלי אשמח אם תצרי איתנו קשר 0527611823.@arons תראי את התוכנית הזאת, זה מה שהתכוונתי תנור מתחת לאינדוקציה והרווחת שיש חלבי. כפי שכתבתי יש לי של שני תאים.
@דייויד יש לי מטבח ממש דומה, אשלח תמונות בכיף במייל. הפינה פה בתוכנית לא מנוצלת וחבל, כדאי לעשות למטה רק מגירות ולא ארונות הרבה יותר יפה ופרקטי, כדאי להתקין שני ברזים לדעתי, עוד משהו מוצלח, כיון שא"א להצמיד את האינדוקציה לקיר, המעצבת עשתה לי שם מגירת בקבוקים קטנה, מוצלח ממש.
תודה , תודה!מטבח מקסים!
הצלחת עם מעצבת!
איפה עשיתם?
מרוצה? של מי הברזים?
הנחושת הזה-עמידים לאורך שנים או רק בהתחלה...
איפה המזווה במטבח הזה? אין צורך?שלום לכולם,
אנחנו כרגע בתהליך של בחירת מטבח מהקבלן, וזה העיצוב שהמעצבת הציעה לנו,
נשמח להערות והארות, מאוד חשוב לנו הפרקטיות של המטבח,
בתודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 667745
אם מקפידים לנקות-לא בהכרח, עדיף לעשות שם ארון גבוהה יותר (קטן יותר) או לוותר בכלל, זה יותר נוחהתכונתי האם זה לא הורס את הארונות שיש מתחתם כיריים.
השיש נשאר פינתי כמו שהוא, כןעוד שאלה אם שמים את הכיריים באלכסון אז זה לא נוח שהשיש נשאר כמות שהוא,
אלא אם כן משנים את השיש שלא יהיה בצורת זוית אלא בצורה ישרה, או שזה לא משנה?
מקווה שהובנתי
ריצוף הורס לגמרי.
אני גם אשמח לדעת איפה עשית אותו.נדמה לי שכבר העליתי באשכול הזה, אז הנה המטבח שלנו מפולימר, נהנית ממנו כל רגע!
חדש מלפני שנה , ההפרש למטבח שלנו בין פורמייקה לפולימר היה גם כ5000 ש"ח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים