דרוש מידע שיפצתם מטבח ויצא מהמם?

מטבח ששופץ ומוקם במיקום אחר במסגרת הרחבת הבית ושפוצו מהיסוד.
בתמונות המטבח לא גמור ממש, יש תאורה להוסיף, כסאות ומוצרי חשמל

קבצים מצורפים

• 20200722_102830.jpg
    20200722_102830.jpg
    1.3 MB · צפיות: 1,652
  • 20201031_223433.jpg
    20201031_223433.jpg
    KB 796.5 · צפיות: 1,849
  • 20201031_223512.jpg
    20201031_223512.jpg
    KB 888.4 · צפיות: 1,920
עשיתי עכשיו מטבח מהמם, בגווני אפור תכלת, ים וסלעים, משהו השראתי ומקורי מאוד, אבל הוא לא מאפשר לי לעלות תמונה. רק קישור לאתר.
מי שבכיוון לעשות מטבח ורוצה לראות עוד סגנונות, יכולה לבקש במייל-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מטבח לא שיגרתי
אנחנו לפני החלפת מטבח,
מסוקרנת מאוד לראות את התמונות!
אודה אם תוכלו לשלוח למייל W131978 בגימייל

מישהו יכול לתכנן מטבח בתוכנית הזו
זה מטבח קטנצ'יק שאמור להיות בו שיש חלבי , שיש בשרי... כיריים, בילד אין וכמה שיותר מגירות או ארונות, מה דעתכם?

מצו"ב שרטוט דירה

קבצים מצורפים

• 20201231152952_LI.jpg
    20201231152952_LI.jpg
    KB 237 · צפיות: 1,411
זה מטבח קטנצ'יק שאמור להיות בו שיש חלבי , שיש בשרי... כיריים, בילד אין וכמה שיותר מגירות או ארונות, מה דעתכם?
אפשרי

חדר שינה ענק לעומת החלל הציבורי.

חדר שינה ענק לעומת החלל הציבורי.
לגמרי. וגם נראה לי חלוקת שטחים לא נכונה שתי חדרי רחצה בכזה גדל דירה (כלומר 2 חדרי רחצה זה חשוב, אבל במקרה פה זה על חשבון צרכים חשובים יותר) תשקלו לוותר על יחידת הורים ולהגדיל למטבח יפה (הכתנית פה מתעלמת מקירות הדף לממד אז זה אפשרי לביצוע רק אחרי טופס 4, אבל זה רק כוון אחד בשלוף, מן הסתם אפשר גם לחשוב על רעיונות בלי פגיעה בקירות אלו)
1609429381433.png

אני מעצבת עכשיו את המטבח שלנו אצל @תמר רנד בערך בגודל הזה. ונכנס לי שם ממש הרבה.
כולל שולחן עם 6-7 מקומות ישיבה... (!!!)
לכם יש גם את הנישה הקטנה. המטבח שלנו מרובע 3X3.....

אני מעצבת עכשיו את המטבח שלנו אצל @תמר רנד בערך בגודל הזה. ונכנס לי שם ממש הרבה.
כולל שולחן עם 6-7 מקומות ישיבה... (!!!)
לכם יש גם את הנישה הקטנה. המטבח שלנו מרובע 3X3.....
המטבח פה קטן יותר הוא 235 * כ350
הוא גם משמש מעבר ראשי לדירה.
אני הייתי מתכננת משהו בכוון של @nori

אני אישה בגובה ממוצע, ומצליחה על קצות האצבעות לסגור את הקלפה העליונה, אבל בכל מקרה יש שם דברים שהם לא באחסון יומיומי, כך שאפשר גם לקחת כיסא במקרה הצורך.
שימי לב שמדובר במטבח גדול מאד שיש בו המון שטח אחסון נגיש ונוח.

יש מייבש כלים בקלפה התחתונה מימין, כך שבמקום להושיט את היד קדימה-מושיטים אותה הצידה.
חשבתי שזה לא יהיה מאד נוח, אבל תכל'ס בשימוש היומיומי זה ממש נוח, הרבה יותר ממה שחשבתי לכתחילה.
כשתכננתי את המטבח שלי בחרתי לוותר מעט על הנוחות והפרקטיקה לטובת הניראות והיופי של המטבח, כי זה היה לי חשוב מספיק.
בניגוד לתמונה של המטבח עם העץ והלבן לדוג' שהעלתי בהודעה הבאה, שבו חשבנו קודם כל ובעיקר על הפרקטיקה, ורק אחר כך על היופי, שגם עליו לא וויתרנו כמובן.
המים מהמייבש כלים מטפטפים על השייש? זה נח?
אני גם באמצע תכנון מטבח

קבצים מצורפים

• מטבח1.jpeg
    מטבח1.jpeg
    1 MB · צפיות: 878
  • מטבח2.jpeg
    מטבח2.jpeg
    1.1 MB · צפיות: 758
  • מטבח3.jpeg
    מטבח3.jpeg
    KB 839.9 · צפיות: 772
המים מהמייבש כלים מטפטפים על השייש? זה נח?
אני גם באמצע תכנון מטבח

לא, לא רציתי בכל מקרה חור בתחתית הארון. יש מגש לאיסוף המים.
ושוב - בהחלט פחות פרקטי, לי היה חשוב יותר המראה

יש שם שתי מטר, הרוחב של המטבח 3.30 מ'
עדיין צר מידי, כדאי לכם לבדוק אופציות נוספות.
(החשבון של עומק שיש 60*2 צדדים + אורך שולחן לפחות 1 מטר, נשאר כ50 ס"מ ליד השיש לא נח לעבוד כך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה