- הוסף לסימניות
מהמם!!!!!מטבח ששופץ ומוקם במיקום אחר במסגרת הרחבת הבית ושפוצו מהיסוד.
הנגר ערבי בשם "עלא"מהמם!!!!!
מי הנגר?
מי תכננה?
תודה
אפשר לדעת מאיפה הכסאות? מחפשת משהו כזה צבע לבןסגנון כזה של כסאות?
עשיתי עכשיו מטבח מהמם, בגווני אפור תכלת, ים וסלעים, משהו השראתי ומקורי מאוד, אבל הוא לא מאפשר לי לעלות תמונה. רק קישור לאתר.
מי שבכיוון לעשות מטבח ורוצה לראות עוד סגנונות, יכולה לבקש במייל-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אנחנו לפני החלפת מטבח,מטבח לא שיגרתי
כסאות מצוינים, קלים לניקוי, נקנו בשפיצר רהיטים בירושלים, יש להם המון צבעיםאפשר לדעת מאיפה הכסאות? מחפשת משהו כזה צבע לבן
האם את ממליצה? נוח? קל לניקוי?
תודה רבה!!
אפשרימישהו יכול לתכנן מטבח בתוכנית הזו
זה מטבח קטנצ'יק שאמור להיות בו שיש חלבי , שיש בשרי... כיריים, בילד אין וכמה שיותר מגירות או ארונות, מה דעתכם?
לגמרי. וגם נראה לי חלוקת שטחים לא נכונה שתי חדרי רחצה בכזה גדל דירה (כלומר 2 חדרי רחצה זה חשוב, אבל במקרה פה זה על חשבון צרכים חשובים יותר) תשקלו לוותר על יחידת הורים ולהגדיל למטבח יפה (הכתנית פה מתעלמת מקירות הדף לממד אז זה אפשרי לביצוע רק אחרי טופס 4, אבל זה רק כוון אחד בשלוף, מן הסתם אפשר גם לחשוב על רעיונות בלי פגיעה בקירות אלו)חדר שינה ענק לעומת החלל הציבורי.
אני מעצבת עכשיו את המטבח שלנו אצל @תמר רנד בערך בגודל הזה. ונכנס לי שם ממש הרבה.מישהו יכול לתכנן מטבח בתוכנית הזו
זה מטבח קטנצ'יק שאמור להיות בו שיש חלבי , שיש בשרי... כיריים, בילד אין וכמה שיותר מגירות או ארונות, מה דעתכם?
המים מהמייבש כלים מטפטפים על השייש? זה נח?אני אישה בגובה ממוצע, ומצליחה על קצות האצבעות לסגור את הקלפה העליונה, אבל בכל מקרה יש שם דברים שהם לא באחסון יומיומי, כך שאפשר גם לקחת כיסא במקרה הצורך.
שימי לב שמדובר במטבח גדול מאד שיש בו המון שטח אחסון נגיש ונוח.
יש מייבש כלים בקלפה התחתונה מימין, כך שבמקום להושיט את היד קדימה-מושיטים אותה הצידה.
חשבתי שזה לא יהיה מאד נוח, אבל תכל'ס בשימוש היומיומי זה ממש נוח, הרבה יותר ממה שחשבתי לכתחילה.
כשתכננתי את המטבח שלי בחרתי לוותר מעט על הנוחות והפרקטיקה לטובת הניראות והיופי של המטבח, כי זה היה לי חשוב מספיק.
בניגוד לתמונה של המטבח עם העץ והלבן לדוג' שהעלתי בהודעה הבאה, שבו חשבנו קודם כל ובעיקר על הפרקטיקה, ורק אחר כך על היופי, שגם עליו לא וויתרנו כמובן.
המים מהמייבש כלים מטפטפים על השייש? זה נח?
אני גם באמצע תכנון מטבח
אין לך אפשרות להכניס את השולחן בצורה הזו... אין מקום.המים מהמייבש כלים מטפטפים על השייש? זה נח?
אני גם באמצע תכנון מטבח
יש שם שתי מטר, הרוחב של המטבח 3.30 מ'אין לך אפשרות להכניס את השולחן בצורה הזו... אין מקום.
עדיין צר מידי, כדאי לכם לבדוק אופציות נוספות.יש שם שתי מטר, הרוחב של המטבח 3.30 מ'
מנין הברזים השחורים שלכם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים