דרוש מידע שיקום מקצועי ללימודים

• הוסף לסימניות
300 שח לשנה על ספרי לימוד
התבלבלתי. חשבתי שספרי לימוד זה בנפרד לציוד אבל אם זה יחד, אז למה קיבלת רק 300 ₪. למיטב ידיעתי אפשר לקבל קצת יותר מ 1,000₪ (תבררי אולי את יכולה לקבל יותר)
האם מקבלים מימון על המחשב לשנה אחת או ל3 שנים האם מאשרים רק מחשב נייד או אפשר לבקש נייח האם הם מאשרים מדפסת
מקווה שהבנתי את השאלה - הכסף הגדול מקבלים בשנה הראשונה והוא מיועד לקניית מחשב (בד"כ).
לא נראה לי שזה משנה אם מחשב נייד או נייח. לי אישרו נייח.
ואישרו לי גם מדפסת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני כרגע בשיקום מקצועי.
מקבלת מימון מלא + חמש אלף למחשב+דמי נסיעות+300 שח לשנה על ספרי לימוד וכו.
וגם...
אם השעות השבועיות שלה לימודים הן מעל 16 שעות אקדמאיות -אני מקבלת 7000+לחודש - דמי מחיה.
שווה זה לא מילה!
מרוויחה יותר ממה שהרווחתי לפני הלימודים!!!!!!
דמי מחיה זה לא הסכום שאותו מקבלים לקצבת נכות כללית?
הבנתי שמי שלומד מעל 16 שעות זכאי לקצבת נכות שזה 4,556 ש"ח נכון להיום....
בקשר למחשב: ה5 אלף למחשב זה לגרפיקה?? כי ללימודים רגילים אישרו רק ב3 אלף

• הוסף לסימניות
כן. יש כזה דבר :)

דמי מחיה זה לא הסכום שאותו מקבלים לקצבת נכות כללית?
הבנתי שמי שלומד מעל 16 שעות זכאי לקצבת נכות שזה 4,556 ש"ח נכון להיום....
בקשר למחשב: ה5 אלף למחשב זה לגרפיקה?? כי ללימודים רגילים אישרו רק ב3 אלף
לא יודעת מה גובהו של קצבת נכות, כן מקבלת דמי שיקום מעל 7000.
אני בתכנות וקיבלתי ב 5000 מחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה