משקאות שיק פרווה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני מחפשת מתכון לשיק לשבע ברכות
אני צריכה להכין כמות גדולה אז שיהיה בבקשה
קל להכנה ולא יקר מידי
וכמובן טעיםםםםם
תודה!

• הוסף לסימניות
פרות קפואים עם חלב שיבולת שועל..../קרם קוקוס

• הוסף לסימניות
מתכון מעולה!
1 קופסת אפרסקים משומרים עם הנוזלים
ריץ (לא מוקצף)
1 ג'לי תות מומס בכוס מים רותחים
1 בננה (אפשר פחות או יותר לפי מה שאוהבים)
לרסק בבלנדר
ולהוסיף קצת מיץ תות בננה עד שמגיע למרקם הרצוי (שעולה בקלות בקש...)
כמובן להכפיל כמויות...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש עוד מתכונים?
1 שימורים אפרסק - בלי הנוזלים
1 ג'לי תות
כ-3/4 בקבוק משקה תות בננה (לא קריטי הכמות)
1 ריצ'
הכל במעבד מזון לכמה דק'
יוצא מרענן וטעים!

אפשר להכין בצבע נוסף
שימורים אננס
ג'לי משמש (או מה שרוצים)
כ-3/4 משקה מנגו (או אפרסק) וכו'

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שייק תותים
1 ק'ג תותים קפואים
2 קופס' אפרסקים משומרים עם הנוזלים
3-4 כפיות סוכר
טוחנים הכל במעבד מזון עד שזה נהיה סמיך.
מעבירים ל-2 בקבוקים של 1.5 ליטר יוצא כמעט מלא.
מעבירים למקרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה