תודה שי, באמת היה לי כיף גדול לעבוד עם לקוחות כאלה.נכתב ע"י שי קיש;2501799:ביצוע מדהים בדיוק הפרטים כשרון גדול והרבה סבלנות
תרשים לי גם לשבח את הלקוח שנתן לך "את הזמן" בסבלנות
דבר נדיר ואיזה כיף שמזדמן כזה![]()
נכון, שירבו חכמים כמוהנכתב ע"י pr;2503036:אוי, לאה! איזה רוך ויופי ושלווה!!!!
חכם הלקוח שלך![]()
הרבה זמן אני רוצה לשאול, ופוחד לקבל אבנים ועגבניות... אבל
אני בכ"ז אנסה...
אין שמץ של מושג בנושא הציור הדיגיטלי, אבל יש לי מושג בציור, וכמובן פוטושופ.
אני שואל בשיא התמימות, רק כדי להבין: מה ההבדל בין לקחת
תמונה של פוטושופ ולהחיל עליה אפקט של ציור, לבין לצייר את הכל מהתחלה,
ובסוף זה נראה די דומה? (אני מדבר רק על ציורים שנראים כמו עיבודי פוטושופ).
נכתב ע"י אורי לוי;2504180:זה תהליך שהחל כבר כשהומצאה המצלמה וגרמה שבר בעולם האומנות שעד אז הייתה הכלי לייצג את המציאות כפי שהיא נראית.
נכתב ע"י GolanArt;2503841:הרבה זמן אני רוצה לשאול, ופוחד לקבל אבנים ועגבניות... אבל
אני בכ"ז אנסה...
אין שמץ של מושג בנושא הציור הדיגיטלי, אבל יש לי מושג בציור, וכמובן פוטושופ.
אני שואל בשיא התמימות, רק כדי להבין: מה ההבדל בין לקחת
תמונה של פוטושופ ולהחיל עליה אפקט של ציור, לבין לצייר את הכל מהתחלה,
ובסוף זה נראה די דומה? (אני מדבר רק על ציורים שנראים כמו עיבודי פוטושופ).
נכתב ע"י חני 100;2511756:אני לא יודעת לענות על זה מבחינה מקצועית,
אבל אני חושבת שציור כזה זו אמנות אמיתית
והאנרגיות הן אחרות, ברצינות.
לאה, אין לך מושג איזה פידבקים.....................
וכל משפחתי מהללת אותי על הכשרון לתווך לאמא שלי אמנית כמוך....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים