שירות כביסה לבחור ישיבה. בבני ברק

• הוסף לסימניות
בחור שמגיע אחת לשבוע לבית ביום שישי אחה"צ וחוזר במוצ"ש. אין שום הגיון להספיק לכבס לתלות לקפל לארוז...

אני יודעת שיש נשים מקסימות שעושות את השירות הזה בחינם. אבל בדרך כלל כשזה בן משפחה.

אולי יש משהו כזה בתשלום? ואם כן, כמה משלמים על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1073310:
בחור שמגיע אחת לשבוע לבית ביום שישי אחה"צ וחוזר במוצ"ש. אין שום הגיון להספיק לכבס לתלות לקפל לארוז...

אני יודעת שיש נשים מקסימות שעושות את השירות הזה בחינם. אבל בדרך כלל כשזה בן משפחה.

אולי יש משהו כזה בתשלום? ואם כן, כמה משלמים על כזה דבר?

ע"ז נאמר האיש הנכון במקום הנכון...בדיוק דיברו אצלנו על הנושא:
ראשית אם תייבשי לילד את הכביסה במייבש תוכלי לדלג על שלב התלייה...

אם הבן שלך לומד בירושלים זה יותר פשוט בגלל ריבוי החוצניקים יש מכבסות רבות כאלה שפתוחות 24/7 בשרות עצמי ואפשר לכבס ולייבש מתי שרוצים, העלות 20/25 שקל לכביסה ולייבוש.
החיסרון בחור צריך להיסחב עם שק כביסה ולהמתין לסיום התהליך כשעה.

בבני ברק או בריכוזים שאין חוצניקים לא קיימות מכבסות בשרות עצמי, אבל יש הרבה ישיבות שהישיבה מציבה מכונת כביסה ומייבש על חשבונה והבחורים מכניסים את תמורת הכביסה לקופה.

בישיבה שהבן שלי לומד בירושלים התארגנו בחורים ברשות ההנהלה כמובן ופנו לחברה שהציבה במקום מכונת כביסה ומייבש תעשייתיים שמופעל במטבעות.
בתקווה שמי שלא צריך לא ישמע, הבן שלי אומר לי בזמן האחרון "אבא רוצה חולצות נקיות באמת? אני אקח ואכבס לך אותם בישיבה"

• הוסף לסימניות
את כל מה שכתבת אני אעביר לשכנה שלי.
כי הבן שלי עוד בגיל שבו לפני שהכביסה מתרווחת לה בארון היא כבר בסיבוב חוזר...

ולגבי הרעיון של הבן שלך, זה יכול להיות לא רע גם בשבילי. (ושבעלי לא ישמע שהודיתי בזה..)

• הוסף לסימניות
אם הבחור חוזר בכל יום שישי הביתה, אפשר לקנות לו הכל כפול, הוא ישאיר את הכביסה בבית והבגדים הנקיים יחכו לו מוכנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיש;1073344:
אם הבחור חוזר בכל יום שישי הביתה, אפשר לקנות לו הכל כפול, הוא ישאיר את הכביסה בבית והבגדים הנקיים יחכו לו מוכנים.

זה יכול להיות פתרון. אבל רק כמוצא אחרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה