- הוסף לסימניות
תודה
אולי כאן http://forum.netfree.link/ מישהו יוכל לעזור
אולי כאן http://forum.netfree.link/ מישהו יוכל לעזור
פנו ותסבירו לשרות הלקוחות.יש לי סינון של נטפרי ואני צריך אישור מיוחד לפתוח וואטסאפ לצורך מסויים שנחוץ לי כעת, ידוע לכם איך אני יכול לקבל את זה?
תכתבו לבעלים netfree613 gmail.comמחפשת נציג בכיר או אחראי בנטפרי שישמח לעזור.
אני נמצאת בקשר עם בעל אתר לימודי נגינה שלכל התלמידים שלו שמחוברים לנטפרי ישנה בעיה טכנית בפתיחת הסרטונים. פניתי בעבורו לנטפרי (אחרי שנאמר לו שהפניה חייבת לבוא מצד לקוח) ולמעלה מחודש עברנו פינג פונג מאד מתיש ולא אפקטיבי. מדובר בפרנסה שלו ואם יש מישהו שיוכל לעזור לו, אנו נעריך את זה מאד. תודה רבה ותזכו למצוות.
תודה רבה, רק האם זה בסדר? זה בידיעתו או שזה מקובל?תכתבו לבעלים netfree613 gmail.com
ותצרפו לו את מספר הפנייה של בעלי האתר
זה בסדר. הוא מפרסם את המייל שלו לציבור.תודה רבה, רק האם זה בסדר? זה בידיעתו או שזה מקובל?
089-143-143יש טלפון לתמכה טכנית ולא דרך האתר בפניות כי שם אין התייחסות לבעיה שיש לחי עם נטפרי?
מפנה לפתיחת פניה באתר. ושם כאמור לא עוזרים לי.089-143-143
אם לוחצים 2 בשני השלבים (ניסיתם ולא הצלחתם) הוא מעביר לנציגמפנה לפתיחת פניה באתר. ושם כאמור לא עוזרים לי.
תודה בכולופן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים