עזרה שירות לקוחות- קידישיק

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקבל שירות מהיר והגון - מייל או טלפון שעונים. כי השירות לקוחות אני לא מצליחה להשיג אותם תוך 30 שניות השיחה מתנתקת אוטומטית
(ולא להמתין שבועיים)כי החגים בפתח ואני זקוקה לבגד כבר לשבת הקרובה. - מקסימום לכיפור.
ועוד שאלה, האם זה תקין שמכנס שנלבש פעמיים ולא כובס, מוציא צ'יפים בכמויות שזה נראה שעבר בירושה מהאח הגדול?
הרגשתי מוזר שאמרו לי שאפשר להוריד את זה בסכין..
אשמח לעזרה למי אפשר לפנות דחוף

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה, כי זה דחוף
אני לא משיגה אף אחד בשירות לקוחות מהבוקר בשני המספרים

• הוסף לסימניות
אף פעם לא נתקלתי שענו לי שם...

• הוסף לסימניות
היה לי פעם איזה בגד (לא מקידישיק) שהוציא צ'פים, ניקיתי הכל עם סכין גילוח ולא חזר שוב

• הוסף לסימניות
לכי לסניף שקנית או כל סניף אחר עם קבלה
לי הוחזר פעמיים זיכוי על פריטים שיצא מהם צ'יפים
בשירות לקוחות לא עונים

• הוסף לסימניות
מחפשת מייל של שרות הלקוחות שלהם--דחוף

• הוסף לסימניות
מחפשת מייל של שרות הלקוחות שלהם--דחוף
זה לא תקין:
2

ההודעה לא נמסרה
לא ניתן היה למסור את ההודעה שלך אל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בגלל שהשרת המרוחק לא מוגדר נכון. למידע נוסף, עיין בפרטים הטכניים הבאים.

• הוסף לסימניות
הם הכי יקרים בשוק לא? ואין להם שירות לקוחות?

• הוסף לסימניות
וואלה טוב לדעת , תודה על הטיפ.
צריך להזהר! פעם חתכתי כך גם את הבגד,
אני משתמשת עם נייר זכוכית מס' נמוך -עדין, שקונים בטמבור להחלקת קירות ... וזה מעולה!

• הוסף לסימניות
השירות שלהם באמת על הפנים.
אף פעם לא הייתי מרוצה מבגדים שקניתי שם
זה התכווץ זה איבד צורה זה החליף צבע
ואף פעם אין עם מי לדבר.
לא יודעת למה אני עדיין ממשיכה לקנות שם לפעמים...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מה הדרך להשיג אותם...אני לא מבינה למה רשת כזאת ענקית אם שירות לקוחות זבל
למה אנחנו ציבור כל כך טיפש שממשיך לקנות ברשת הזו
הם פשוט זוועתיים אין אם מי לדבר

• הוסף לסימניות
אני ניסתי מלא בטלפון ואף פעם לא ענו..
תשלחי מייל דרך האתר בד"כ מגיבים

• הוסף לסימניות
זהו שניסתי דרך האתר
אז היא ענתה וזהו הפסיקה להגיב אחרי שתי הודעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה