מידע שימושי שירות לקוחות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מעשה בקנית רהיט בחנות מקלט עם שירות פח
פרק א
קניתי ארון לפני 7 וחצי חודשים בחנות רהיטים חרדית שאומרים שהיא זולה
אשתי הגיעה לבחור את הארון במהלך הקניה התחילו לעשות יום הולדת לאחד העובדים, באמצע שהיא יושב לבחור
תוך כדי שמזיזים אותה משם לפה כדי לתלות בלונים,
לאחר רבע שעה של טרטורים הסבירו לה שבעצם כבר סיימו איתה והיא יכולה ללכת,
היא חזרה עם דמעות מרוב השפלה,
פרק ב
התקשרו להגיד שאין להם את הבחירה של הידיות והעובד שעשה את הזמנה לא עובד שם כבר
ולא יודעים מה הוא כתב...
אשתי חזרה עוד פעם לעוד חצי שעה של בחירת ידיות
פרק ג
לקח לחנות 4 וחצי חודשים לספק את הארון,
אבל בלי הידיות כי הם לא במלאי...
עבר 3 חודשים של טלפונים שאני מבקש תביאו ידיות
ביקשו עוד 600 ש''ח על הידיות, מה שלא נאמר בשום שלב,
כתבנו להם שנזמין לבד ושיבאו להתקין, הם אמרו שזה בסדר
הזמנו ידיות ומאז אין קול ועונה, ואף אחד לא מגיע להתקין את הידיות
כל יום נאמר מחר ובנוסף דרשו עוד 200 ש''ח על התקנה [הארון עלה 4500 ושילמנו עוד 400 להרכבה]
נכון להיום אין מענה לא בטלפון ולא במייל
מה אתם מציעים לעשות איך להביא אותם להתקין את הידיות?

• הוסף לסימניות
פניה לרשות להגנת הצרכן
הם מטפלים מיד

• הוסף לסימניות
יש לך ניסיון איתם?
איך פונים אליהם דרך האתר?

• הוסף לסימניות
לנו היה מקרה דומה עם מדף זכוכית לויטרינה של ספריה שלא סופק עם הסיפריה ומאז דממה- אחרי כמה חודשים בעלי הופיע שם וביקש תביאו לי עכשיו מדף (במחסן שלהם) הביאו וגמרנו איתם...

• הוסף לסימניות
לנו היה מקרה דומה עם מדף זכוכית לויטרינה של ספריה שלא סופק עם הסיפריה ומאז דממה- אחרי כמה חודשים בעלי הופיע שם וביקש תביאו לי עכשיו מדף (במחסן שלהם) הביאו וגמרנו איתם...
יש לי את הידיות אבל צריך בעל מלאכה שיתקין אותם

• הוסף לסימניות
האם מדובר בחנות בבני ברק?
כי אם כן היה לי איתם ניסיון ויד לי מה לומר בענין.
בגדול- הרשות להגנת הצרכן לא עושה כלום! לוקח להם משהו כמו 4 חודשים רק לברר ואז חוזרים אליך שהם לא הצליחו להשיג אותם וכו'
רק - תתעד את כל השיחות איתם- בהקלטה+ תשמור קבלה+ תכתובות מייל ובית משפט לתביעות קטנות.

• הוסף לסימניות
האם מדובר בחנות בבני ברק?
כי אם כן היה לי איתם ניסיון ויד לי מה לומר בענין.
בגדול- הרשות להגנת הצרכן לא עושה כלום! לוקח להם משהו כמו 4 חודשים רק לברר ואז חוזרים אליך שהם לא הצליחו להשיג אותם וכו'
רק - תתעד את כל השיחות איתם- בהקלטה+ תשמור קבלה+ תכתובות מייל ובית משפט לתביעות קטנות.
מדובר על חנות בירושלים - - - עם שירות מתחת לכל ביקורת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
מדובר על חנות בירושלים - - - עם שירות מתחת לכל ביקורת
חנות מזעזעתתתת אני קניתי מהם חדר ילדים וחדר שינה לפני חצי שנה.עד היום אנחנו ישנים על מיטות שכל תזוזה עליהן חורקות כאילו המיטה לפני 10 שנים!! כל ההבטחות שיבואו לתקן לא התקיימו.
אין עם מי לדבר שם!! שירות נורא!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אולי כדאי לפנות לקו החם
יש להם מידי פעם הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה