כללי שירות מדהים של חברת אדובי

• הוסף לסימניות
לאחרונה קניתי את אדובי CC 2018, והתקנתי את אילוסטרייטור בגירסה האנגלית, ולא הצלחתי לכתוב בעברית כי זה כתב הפוך.... :confused:
חבר הפנה את תשומת לבי, שצריך גירסה אנגלית תומך עברית.
נכנסתי לאתר אדובי וניסיתי לבדוק איפה יש שירת לקוחות טלפון או משהו כזה, וגיליתי שיש צ'אט בו אפשר לשוחח עם נציג מהחברה.
לחצתי על האופציה הזאת ו..הופ!
"שלום מדבר ניקאסה צ'ירוגי, במה אוכל לעזור?"
פתחתי מהר גוגל טרנסליט ותירגמתי לו את הבעיה. (מסכן, עם התרגום של גוגל..;)),
הוא ניסה להפעיל מערכת שליטה מרחוק, אבל היה חסום לי הקישור.
אז הבנאדם צ'וטט איתי 20 דקות צעד אחרי צעד, עד שהתקנתי מחדש, ולאחר שווידא שהכל בסדר ,
נפרדנו לשלום.....:D:D:D:D

אולי אני מהדור הישן ומתלהב ממשהו שכולכם מכירים כבר? :(?
בכל אופן ממש נהניתי!!

• הוסף לסימניות
תוכל בבקשה לכתוב פה את תנאי הרכישה? כמה עולה בחודש?

• הוסף לסימניות
אני גם נהנתי מהם רבות עם הצאט והגוגל טרנסליט אבל הכי נהנתי מהאפשרות של שליטה מרחוק, מעולה ביותר.

• הוסף לסימניות
יפה לך.

בגדול - עם הסכומים האסטרונומיים שמשלמים לאדובי, אני מצפה שגם יכינו לך כוס קפה וישלחו לך אותו בדואר אקספרס :)

• הוסף לסימניות
דווקא אני חושב שצריך שיהיה שירות לקוחות בעברית, יש כאן מספיק מעצבים שמגיע להם שירות מינימלי כזה.
(גם אני צ'וטטתי איתם מספר פעמים עם הטרנסלייט, סיוט זה לא מילה)

• הוסף לסימניות
דווקא אני חושב שצריך שיהיה שירות לקוחות בעברית, יש כאן מספיק מעצבים שמגיע להם שירות מינימלי כזה.
(גם אני צ'וטטתי איתם מספר פעמים עם הטרנסלייט, סיוט זה לא מילה)
אנחנו נקודה בגלובוס.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה