כללי שירות מכל הלב והנשמה!!

• הוסף לסימניות
אני חייבת לשתף אתכם בחויה שעברתי אתמול, ונמשכה היום לכמעט יום שלום, מעבר למה שמקובל.

קיבלתי טלפון מפופקו ידידינו המוכשר שהוא מגיע לעירי ויוכל לערוך לי ניקוי במחשב וירענן אותו כדי שאוכל להתיעל ולעבוד כמו שצריך.
מיותר לציין שהתאים את עצמו לשעות הנוחות לי, איך שהוא הגיע המחשב הראה סימני עייפות כבדים, פופקו ברב תושיתו עשה לו ממש החיאה שנערכה למעלה משעה וחצי. בסבלנות רבה צלצל אלי היום שיוכל להמשיך לעבוד ולתקן את המחשב שלי מכיון שלא הספיק אתמול את כל מה שהוא רצה, דרך שליטה מהמחשב שלו הוא עבד ללא לאות בסבלנות לא רגילה עם חיוך, רצון והמון אמביציה להצליח לפתור את כל הבעיות שיש למחשבי המוכשר.

אז תודה לפרוג שהכיר לי את האיש המוכשר והמקצועי!
ותודה לך פופקו על הרצון וההצלחה הרבה!! מעריכה כל דקת עבודה!!

• הוסף לסימניות
אני חושב שבכל מקום, ובמיוחד כאן בפרוג, מחמאות כאלה עוזרות ונותנות כח להמשיך ולהשקיע.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;1067231:
אני חייבת לשתף אתכם בחויה שעברתי אתמול, ונמשכה היום לכמעט יום שלום, מעבר למה שמקובל.

קיבלתי טלפון מפופקו ידידינו המוכשר שהוא מגיע לעירי ויוכל לערוך לי ניקוי במחשב וירענן אותו כדי שאוכל להתיעל ולעבוד כמו שצריך.
מיותר לציין שהתאים את עצמו לשעות הנוחות לי, איך שהוא הגיע המחשב הראה סימני עייפות כבדים, פופקו ברב תושיתו עשה לו ממש החיאה שנערכה למעלה משעה וחצי. בסבלנות רבה צלצל אלי היום שיוכל להמשיך לעבוד ולתקן את המחשב שלי מכיון שלא הספיק אתמול את כל מה שהוא רצה, דרך שליטה מהמחשב שלו הוא עבד ללא לאות בסבלנות לא רגילה עם חיוך, רצון והמון אמביציה להצליח לפתור את כל הבעיות שיש למחשבי המוכשר.

אז תודה לפרוג שהכיר לי את האיש המוכשר והמקצועי!
ותודה לך פופקו על הרצון וההצלחה הרבה!! מעריכה כל דקת עבודה!!

תודה על השיתוף! חשוב וטוב לשמוע!
למה הכותרת - התנצלות?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1067254:
למה הכותרת - התנצלות?..
התנצלות בפני מי שמקנא (אלה שגרים רחוק מטווח השרות של פופקו) :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1067254:
תודה על השיתוף! חשוב וטוב לשמוע!
למה הכותרת - התנצלות?..
כי זה בצבע ירוק.
וגם -אי אפשר לכתוב הודעה בפורום עיצוב גרפי בלי פתיח מהרשימה שבמלאי.

• הוסף לסימניות
*לאה (היום), chavi9 (היום), GRN (היום), HDAS (אתמול), pr (היום), גרף הול (אתמול), יצחק וי (היום), כתיבה נכונה (היום), פופקו (אתמול), ראש בריא (אתמול), רמז (היום), רקורדית (אתמול), שולה (היום)

איפה כל הצלצולים לפופקו ???

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאשדודית המחמיאה.
למרות שעוד לא הצלחתי לאכול את כל השינויים...

ממליצה בכל פה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה