שירות נסיוני - mail2phone - חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
חברים יקרים
אני עובד כעת על שירות חדש אשמח לקבל את חוות דעתכם לשיפור
השירות מאפשר לשמוע את הודעות המייל של המשתמשים בו באמצעות שיחת טלפון, המערכת מתחברת למייל שלהם ומקריאה את שם השולח ואת נושא המייל, המערכת כעת עובדת על תיבות מייל של ג'ימייל או דומיינים אחרים בgoogle apps בלבד.
אני מעוניין לחבר כ10 משתמשים ניסיוניים ללא כל התחייבות להמשך מצידם או מצידי שישתמשו בשירות על בסיס יומיומי ולא מתוך סקרנות.
ע"מ להצטרף לשירות אצטרך את שם המשתמש וסיסמא שלהם בג'ימייל ואצטרך לקבל רשות לאפשר גישה מהשרת שלי לתיבת המייל שלהם דבר הכרוך בהורדת רמת האבטחה הרגילה של ג'ימייל (unlock captacha) אין סיכון אבטחה ממשי בהורדת רמת האבטחה ומשתמשים לפעמים נדרשים לבצע זאת על מנת לחבר את חשבונם לאאוטלוק אבל עדיין אני מעדיף ליידע את המשתמשים על כך, אציין כי המידע נשמר בצורה מאובטחת....
השירות יהיה בעתיד בתשלום סמלי אך אתן למשתמשים שיצטרפו ויעזרו לפתח את השירות הטבה או שירות חינם למשך תקופה
השדרוגים העתידיים בעז"ה בקרוב הם:
  • הקראת זמן קבלת המייל
  • אפשרות סימון מייל כנקרא
  • אפשרות שמיעת רק הודעות שלא שמעתם עד כה
  • אפשרות השבה תשובות מוכנות מראש למייל
  • קבלת התראה על הודעה נכנסת מאנשים מסוימים או בכלל
  • אפשרות שמיעת תוכן המייל ולא רק את הנושא
אשמח לקבל תגובות בתיבה הפרטית,
הכנתי קו לדוגמא שמתחבר לכתובת מייל לדוגמא, מי שרוצה להתקשר ולהתרשם מהשירות הניסוני מוזמן לשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולכתוב את הנושא ולאחמ"כ להתקשר למספר 0557036090 כדי לשמוע את הודעתו ואת הודעות שאר הנסיינים
שוב, אשמח לשמוע את חוות דעתכם או עצות לשיפור....

• הוסף לסימניות
נשמע נפלא!
לכאורה זה שימושי רק עבור הציבור החרדי, לא?

• הוסף לסימניות
שימושי לכולם (נהיגה וכו') , כמובן בעיקר לציבור החרדי שלא משתמש גם בסמארטפון כשר :)

• הוסף לסימניות
הוא מקריא במהירות מדהימה... אי אפשר קצת יותר לאט?

• הוסף לסימניות
שמח לראות שבצעת הרעיון שהצעתי לך...
בנתיים אני משתמש בשביל זה עם ifttt.com...

האם יהיה לך מספרי טלפון בארה"ב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרש;1354532:
שמח לראות שבצעת הרעיון שהצעתי לך...
בנתיים אני משתמש בשביל זה עם ifttt.com...

האם יהיה לך מספרי טלפון בארה"ב?

אין שום בעיה לעשות זאת גם אם מספר אמריקאי אם יהיה לך מספר משתמשים שיצדיק את זה

• הוסף לסימניות
איזה רעיון אדיר!
במקום להיות כל פעם בספק, קיבלתי/לא קבילתי.
לפתוח את המחשב/ לא לפתוח...
מעוניין להצטרף

• הוסף לסימניות
שמעתי בקו הנסיוני את ההודעות, חלק מההקראה לא ברורה, תנסו לשפר את זה.
זה מזכיר את המערכת של 'קול הלשון' שמקריאה את שם הרבנים או את שם השיעור באיזה מין קול אלקטרוני.

• הוסף לסימניות
מערכת הtts (טקסט לדיבור) שאני משתמש בה היא נחשבת למתקדמת מאוד וtts עברי זה בכלל תחום לא מספיק מפותח אין לי אפשרות לשנות אותה, מה שכן אולי יש אפשרות להאיט את הקצב כדי שהמילים ישמעו גם במקרה של שגיאה בצורה יותר חלקה,
בנוסף לאחר בדיקה ההקראה הלא ברורה כתוצאה ממילים באידיש או כתובות מייל לדוגמא ss, כמו"כ מילים כמו ווואו לא תמיד הוא יודע לבטאות לעומת חחח שהוא מבטא די טוב

• הוסף לסימניות
תודה לכל המצטרפים הגעתי ל10 משתתפים ניסיוניים אעדכן בל"נ כשאוכל לצרף נוספים,
המעונינים מוזמנים לפנות אלי בפרטי ואצרף אותם כשיתאפשר לפי המצב

• הוסף לסימניות
באמת דבר מעניין... התקדם משהו?

• הוסף לסימניות
המחירים שחברות שמתבצעות דיבוב לטקסט מידי יקרים, ברגע שיהיה משהו משתלם אשמח להפעיל את השירות

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שנחפש היטב חברה שתתן את השירות הזה בזול (כנראה שיש).
המיזם הזה של הקראת המיילים - הוא עצום - ויכול "ללכת" בגדול מאוד.

• הוסף לסימניות
מישהו עובד על זה
לפרטים: amw1800 שטרודל gmail.com

• הוסף לסימניות
אני כבר היום משתמש במנוע מעולה שאתרים כמו ישראל היום משתמשים בו הבעיה ששימוש מסחרי הוא בעייתי והם רק פתחו לי את זה לשימוש זמני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה