שירות של הוט במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
למישהו יש עיצה ועזרה כדי שגם תושבי מודיעין עילית יקבלו שירות מחברת הוט, המצב כיום שבגלל שאין שם טלוויזיה לתושבים זה לא רווחי להם להפעיל שם רק שירותי טלפון, והמעצבן שבשביל חברת וויזה שפתחה מרכז שירות בעיר הם חפרו את כל העיר כדי להניח להם תשתית,
מי שיש לו רעיון שיכתוב.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכיום הוט לא כ"כ משתלמת (אפי' מול בזק), תבדקו!

• הוסף לסימניות
מצטרף למרים 52 היום זה לא הכי משתלם וגם השרות שם ממש לא משהו....
לדעתי כדאי לנסות לקחת הצעת מחיר מהוט מבלי להתייחס לאזור ולהגיע עם זה לבזק שיהיה לכם בסיס להתמקח איתם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בתכל'ס אין כמו טלפון ביתי של בזק
יש היום אפשרות לעשות 2 קוים ביתיים ולשלם על 2000 שיחות לנייד נייח [אפשר לעשות את כל השיחות מקו אחד, לא צריך להתקשר משניהם רק צריך קו נוסף] בסך 165 ש"ח לחודש
שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
זה עדין המון!! לעומת מה שמציעים החברות עם קוי האינטרנט, לי יש בנטויזן 3000 דקות לנייחים ב29.90 שח לחודש (ובנייד יש לי 2000 לניידים)
נכון שיתכן שבזק יותר איכותי, אבל ניסינו וכבר כמה שנים זה בסדר גמור, הקו תקין בלי ניתוקים או בעיות מיוחדות, כל כמה חודשים יכול להיות איזה תקלונת שמסתדרת עם פניה אליהם לשרות הלקוחות והם מאפסים את ההגדרות אצלם.
עדין מצדיק לחלוטין את המחיר לעומת בזק.
יש הרבה שמועות שהם גובים בחשבוניות על דברים שלא סוכם וכד', אז הפתרון הוא פשוט לעקוב כל חשבונית ואם רואים משהו מיד לפנות אליהם. לי לא היו בעיות.

• הוסף לסימניות
לא הגיע הזמן להתנתק מהנייח?
למה צריך את זה?

• הוסף לסימניות
בנייד הקרינה הרבה יותר גבוהה- כך אמר לי טכנאי.
והקליטה- מה ההשוואה בכלל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;995353:
בנייד הקרינה הרבה יותר גבוהה- כך אמר לי טכנאי.
והקליטה- מה ההשוואה בכלל?
שמעתי שבאלחוטי יש את אותה בעיה של קרינה. שמועה שמעתי ואיני יודעת מה שמעתי;).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה