שירים בהצגה 'איבערן בילד' (מיועד לאלו שכבר שמעו\צפו)

• הוסף לסימניות
יש כמה שירים בהצגה, שלא שמעתי אף פעם המקורי שלהם. אשמח עם מי שהוא יוכל לתת לי קישור, או להעלות השיר המקורי שלהם.
א. שיר הראשון של 'סאמועל' 'למה'
ב. השיר שהילד שר במתקן היצירות.
ג. השיר 'קל מסתתר'.
ד. השיר האחרון ממש בסוף 'כל האזרח ישבו בסוכות'.

• הוסף לסימניות
ג. שמואלי אונגר באלבום האחרון שלו. (לא "על הבמה"... לא זוכרת איך קוראים לאלבום...)
ד. מרדכי בן דוד ב "לב אל הנשמה"

• הוסף לסימניות
יש כמה שירים בהצגה, שלא שמעתי אף פעם המקורי שלהם. אשמח עם מי שהוא יוכל לתת לי קישור, או להעלות השיר המקורי שלהם.
א. שיר הראשון של 'סאמועל' 'למה'
ב. השיר שהילד שר במתקן היצירות.
ג. השיר 'קל מסתתר'.
ד. השיר האחרון ממש בסוף 'כל האזרח ישבו בסוכות'.

ב. זה השיר "קל מסתתר" (להלן אות ג')
ג. שיר של שמולי אונגר (בדיסק הראשון נראה לי)
ד. השיר הוא "סוכהלע" מהדיסק של משה יחיזקיהו וויס בביצוע של מרדכי בן דוד ובנו יידל ורדיגר

אני מאמין שבחיפוש ברשת אפשר למצוא את השירים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
א. שיר מקורי - שהערשי וינברגר הלחין להצגה
ב. זה תחילת השיר קל מסתתר של שמילי אונגר בדיסק "מאך א ברכה"
ג. המשך השיר קל מסתתר...
ד. זה שיר מתוך האלבום "לב אל הנשמה" שנקרא סוכהל'ע

מצורף השירים !

• הוסף לסימניות
כמה שהבנתי
הרשי וינברגר הלחין שתי שירים חדשים להצגה
1. ההמנון באידיש שמלווה את כל ההצגה (לה לה לה פערג'מאן)
2. השיר ערש שסמיואל מרדים את אחיו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון בדיסק שלו
מאך א ברכה
גם את השיר שול
וגם את השיר קל מסתתר

• הוסף לסימניות
גם את השיר כי הנה כחומר
אוי ריבונו של עולם וכו'

• הוסף לסימניות
לא בקשתי את השיר אמרתי רק שיש גם את השיר הזה
אבל בכל מקרה למי שירצה שיהיה לו את זה ותודה לך

• הוסף לסימניות
אני מאד מאד אהבתי את הקטע שסמואל (לייבי וידר) מרדים את אחיו
אם משהו יכול להעלות לכאן כקובץ MP3 והיה זה שכרו!!!

• הוסף לסימניות
ויש את השיר שמתאר את חגי תשרי
שמבוסס על השיר "שול" של שמילי אונגר
שזה ג''כ שיר שהלחין הערשי כמו ששמילי סיפר בברכה ונחת!
סה''כ חמש שירים של הערשי בהצגה אחת שאחד מהם או שנים מהם הלחין מיוחד להצגה הגיע הזמן שיהיה אח המציגים או לפחות ישיר בסוף כמו מוטי אילוביץ'!!!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשיר פערג'אמאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה