שירים בנושא חיות

• הוסף לסימניות
מי שיש לו שירים בנושא חיות
כמו מי מכיר את המיות או רכבת החיות
די דחוף...

• הוסף לסימניות
יש לברכה הלר ב"שירישונים"
אין לי מושג לגבי זכויות
נראה לי שאפשר להשיג ב"גל פז"

• הוסף לסימניות
יש לברכה הלר ב"שירישונים"
אין לי מושג לגבי זכויות
נראה לי שאפשר להשיג ב"גל פז"
יש כאן אשכול על שם שירושונים ושם מישהי כתב שהיא דיברה עם גב' הלר ואמרה שאפשר להעתיק את זה בכל אופן אני צריך את זה דחוף למחר בבוקר לפני שגל פז נפתח
אני מתחייב לשאול את גל פז אם אני צריך לשלם על זה ואם כן אני ישלם מחיר מלא תודה רבה

• הוסף לסימניות
האזנה עריבה!!!

קבצים מצורפים

• 02-מקהלת החיות.mp3
    2.3 MB · צפיות: 134
  • 03-טלה קטן.mp3
    1.1 MB · צפיות: 100
  • 03-צפור קטנטנה.mp3
    2.7 MB · צפיות: 102
  • 04-בגלל הכרבולת.mp3
    2.5 MB · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
לטובת כולנו-
אפשר לדעת האם הוצרכת לשלם על השירים?

• הוסף לסימניות
לטובת כולנו-
אפשר לדעת האם הוצרכת לשלם על השירים?
הבטחתי וקיימתי
אכן הלכתי לגל פז והוא אמר לי שיש את זה בדיסקים ואפשר לנות את זה במחיר מארז כל הארבע דיסקים ב70 ש"ח ועדיין יש על זה זכויות יוצרים
בהצלחה

• תודה
Reactions: yz

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה