יונתן שטרן
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
- הוסף לסימניות
היתה בעיה, עכשיו יש.נכתב ע"י תמים;1799641:אין שום שיר מצורף
נכתב ע"י תמים;1799641:////////
נכתב ע"י PBיסטית;1800461:יפה מאוד!!!!
אהבתי--
רוצה לשתף קצת?
התופים- זה דגימות של קול? או שתופפת בלייב?
נכתב ע"י זה הקול;1800963:איזה יופי!! מדהים!!!
סוף סוף שיר ווקאלי ברמה בלי מבטא של אמריקאים... (אני מתנצלת מראש לכל האמריקאים, אתם שרים מאד יפה אבל לא רע שיש חידושים)
יש לי שאלה לגבי הקולות, עושים את האפקט הישר הזה בvari audio? או שזה מכשיר שונה???
נכתב ע"י אביה;1801997:וואו!!!!
ראיתי את היוצרים...(יוצר) חשבתי לי הנה קטע נחמד, אבל וואו! איזו רמה מוסיקלית!!!
הירמון יפיפה! שירה מדויקת!
מקסים ממש!
בבניה של הלחן וההרמוניה, התבססת על כלי? או על סולפז'?
וכמובן ה-שאלה, כמה זמן זה לקח?
נכתב ע"י יונתן שטרן;1802015:תודה רבה!
הלחן הולחן ללא כלי, את בסיס ההרמוניה ניגנתי בגיטרה, אחר כך כתבתי את ההרמוניה מחולקת לתפקידים - בתוכנת תווים(טנור, בריטון, בס).
שהקלטתי את ההרמוניה שרתי עם פלייבק ברקע.
השירה עברה עריכה כדי שהיא תהיה ממש מדויקת בקצב ובטון.
לדעתי בצרוף כל השעות עבדתי על זה בסה"כ פחות משבוע.
עכשיו אני עובד על כל השיר ובעז"ה שהוא יהיה מוכן אעלה אותו לאתר.
נכתב ע"י אביה;1804169:מחכים לו!
אם אפשר עוד שאלה קטנה, מאיפה הרעיונות לתפקידים של כל טון? ולמקצבים?
התבססת על משהו?
נכתב ע"י יונתן שטרן;1804558:לא התבססתי על משהו, פשוט התאמתי את התפקידים והתופים לפי מה שאהבתי...(קצת קשה להסביר את תהליך העבודה במילים, אבל באופן כללי, קודם בחרתי לשיר את האקורדים שאהבתי, אחר כך פרקתי את האקורד לתפקידים, זאת אומרת שכל תפקיד שר צליל אחר מהאקורד וביחד נוצר האקורד המסוים, אחר כך הוספתי את התופים - המקצב בתופים ממש בסיסי.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים