שירים חדשים במייל

• הוסף לסימניות
עוד רגע בקול פליי השמעת בכורה של חיבור חזק של יואלי דיקמן

• הוסף לסימניות
אם כבר פתחו אשכול לשירים חדשים, אז יש עוד כמה קבוצות ששולחים שירים חדשים,
זה הכתובת להצטרפות לקבוצת מוזיקה מכל הלב: googlegroups.comשטרודלmusicbamail+subscribe
וזה הכתובת להצטרפות לקבוצת עדכוני מוזיקה: googlegroups.comשטרודלMusicG+subscribe
וזה הכתובת להצטרפות לקבוצת ציצו במייל: googlegroups.comשטרודלtzitzobsd+subscribe

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו את הפלייבק של השיר "אספתי רגעים" של חיים ישראל???
רק את המנגינה- בלי המילים!!!
כבר יש לי את השיר עם המילים..
פשוט לא מצאתי בשום מקום שאפשר להוריד אותו בחינם...

תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה לשלוח לי למייל את השיר הזה??
אני לא מצליחה לשלוח מייל לכתובת הזו זה לא נותן לי

• הוסף לסימניות
למה שנתת ניו מיוזיק
באמת חושב שלא הוספתי @?...

• הוסף לסימניות
זה כותב לי כך אחרי ששלחתי לשם -

'אנו כותבים כדי ליידע אותך כי ייתכן שהקבוצה שניסית ליצור עמה קשר (newmusic24) אינה קיימת, או שאין לך אישור לפרסם הודעות בקבוצה

ייתכן שלא אייתת או לא עיצבת את שם הקבוצה בצורה נכונה.
* ייתכן שבעל הקבוצה מחק את הקבוצה.
* ייתכן שעליך להצטרף לקבוצה כדי שתוכל לפרסם.
* ייתכן שקבוצה זו אינה פתוחה לפרסום.
'
גם לי כותב ככה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת פלייבק לשיר "חיבור חזק" של יואלי דיקמן ..
אני צריכה אותו בשביל שיר לבת מצווה ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה