עזרה שירים ישנים באידיש לילדים

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות שירים ישנים שהיו בקלטות
שהמפיק קורא לעצמו "לכל זמן"
זכור לי השירים: ווי ברידער און שוועסטערס זענען אלע יידן
וואסער וואסער יעדער ניצט
די אייבישטער האט באשפן די וועלט , און זעקס טעג די גאנצע גאנצע וועלט, צוליב וואס...
א צווילינג איז געבוירן.
יעדן טאג פון די וואך וועל איך טוהן מצוות נאך און נאך

אשמח אם יש כאן למישהו אפילו את הקלטת , היה לנו פעם את הקלטות ואין כבר להשיג.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
די אייבישטער האט באשפן די וועלט , און זעקס טעג די גאנצע גאנצע וועלט, צוליב וואס...
צוליב ווען, פארוואס איז דאס געשעהן.
צו לערנען תורה.
צו טוהן מצוות.
וואסער וואסער יעדער ניצט
צו----- קאכן, וואשן או רייניגן

אמאלה הזכרת לי נשכחות......
אבדוק, אבל לא נראה לי שאמצא את זה.....

• הוסף לסימניות
צוליב ווען, פארוואס איז דאס געשעהן.
צו לערנען תורה.
צו טוהן מצוות.

צו----- קאכן, וואשן או רייניגן

אמאלה הזכרת לי נשכחות......
אבדוק, אבל לא נראה לי שאמצא את זה.....
נכון נכון...
מחפשת בנרות, אולי תמצאי לי או לאחד הקרובים שלך..
הלוואי

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות שירים ישנים שהיו בקלטות
שהמפיק קורא לעצמו "לכל זמן"
זכור לי השירים: ווי ברידער און שוועסטערס זענען אלע יידן
וואסער וואסער יעדער ניצט
א צווילינג איז געבוירן.
יעדן טאג פון די וואך וועל איך טוהן מצוות נאך און נאך

אשמח אם יש כאן למישהו אפילו את הקלטת , היה לנו פעם את הקלטות ואין כבר להשיג.
תודה רבה
יש 4 דיסקים של לכל זמן
שימי מייל ואני ישלח את כל ה-4
מקווה שתמצאי את זה שם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת בנרות אחר הדיסקים של לכל זמן.
מי שיכול אשמח מאוד- GILIZILBER95אין לכתוב כתובת מייל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה את לכל זמן מחפשת את השיר וואסער וואסער יעדער נוצט .... מיין קליידער זענען ריין איך וואש די הענט אויף ברויט מיין מאמע זאגט אמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה