שירים להורדה גלאט כושר

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאה לכתוב בפורום מוזיקה, אז כותבת כאן.
מידי פעם עולים שירים להורדה, כאן בפרוג ובמקומות אחרים, וזה מאד מפתה להוריד אותם.
ידוע, שיש דעות של רבנים אם מותר להשתמש בשירים שמופצים באינטרנט.
מבלי להכנס לשאלה איזה רב לשאול או מה הסיבות להיתר/איסור.
השאלה שלי היא האם יש שירים שעליהם אין עוררין. כלומר: שירים שאפילו המחמירים מתירים להשתמש בהם.
אולי שירים ישנים, אולי סינגלים? (אמרו לי שכל מה שנחשב "סינגל" מותר רשמית להורדה. זה נכון???)
תודה לכל תשובה,

• הוסף לסימניות
תודה לתגובות!
מה ה"כלל"? איך יודעים מה מותר ומה לא?

• הוסף לסימניות
הכלל הוא אם המוציא הפיץ את זה בלי זכויות יוצרים
בדרך כלל כל הסינגלים הם ככה דהינו שלא יצא בדיסק ( אלא אם הוא כותב מפורש אבל לא נתקלתי בכזה דבר ) וכן בדיסקים יש שהם יצאו לפירסומות כגון מלכות אז הם מאפשרים (אפי' מבקשים)העתקה חינמית אבל בדיסקים כמעט ואין בחינם חוץ ממלכות דירשו וכדו'

• הוסף לסימניות
אני צריכה את השיר של אמיר דדון לבחור נכון מישהו או משהי יכולה להעלות לי את זה חשוב לי מאוד

• הוסף לסימניות
היי
למשהו יש את השיר "וקווי ה' יחליפו כוח"
תודה

• הוסף לסימניות
יש בירושלים ובבני ברק 2 משפחות שמעתיקות בחינם לאון קי (עדיף חדש שלא יהיה אפשרות של וירוסים..) כמה ג’יגה של שירים שמותרים ב100 % ללא חשש,
נראה לי שזה רק למי שלא מעתיק שירים,
זה ממש גמ”ח זה בחינם,
אם זה מעניין מישהו אעלה פרטים בל”נ,

• הוסף לסימניות
יש בירושלים ובבני ברק 2 משפחות שמעתיקות בחינם לאון קי (עדיף חדש שלא יהיה אפשרות של וירוסים..) כמה ג’יגה של שירים שמותרים ב100 % ללא חשש,
נראה לי שזה רק למי שלא מעתיק שירים,
זה ממש גמ”ח זה בחינם,
אם זה מעניין מישהו אעלה פרטים בל”נ,
אשכול קצת ישן.
האם עדיין קיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה