שירים להרקדה

• הוסף לסימניות
אני צריכה שירים תוססים וסוערים להרקדה.
מכל הסגנונות: חסידי, מזרחי וכו'.
חיים ישראל, אברהם פריד, מרדכי בן דוד, מידד טסה, יניב בן משיח, אוף שימחעס ועוד............ העיקר שיהיה שמח!

כל שיר יתקבל בברכה
תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
מה זה, תאמת את כתיבת ההודעות;) (21:21, 22:22)

חסר? יש לך מלא מחרוזות של כל מיני... למשל...
ליפא 24/6 מאוד מרקיד,
אוהד- המנגינה שלי (אם אני לא טועה ככה קוראים לאלבום) אוסף חתונה
שלמה כהן מראה כהן
אוף שימח'ס עם ישראל חי
עמירן
ועוד...
אם אני יזכר אני יגיד לך...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;590640:
מה זה, תאמת את כתיבת ההודעות;) (21:21, 22:22)

חסר? יש לך מלא מחרוזות של כל מיני... למשל...
ליפא 24/6 מאוד מרקיד,
אוהד- המנגינה שלי (אם אני לא טועה ככה קוראים לאלבום) אוסף חתונה
שלמה כהן מראה כהן
אוף שימח'ס עם ישראל חי
עמירן
ועוד...
אם אני יזכר אני יגיד לך...
בהצלחה!

תודה,
אבל אני צריכה את השירים עצמם,
לא רעיונות!

• הוסף לסימניות
יש לי ה-מ-ו-ן שירים, מכל הסגנונות, תשלחי לי את רשימת השירים שאת רוצה ואשלח לך אותם בשמחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה