עזרה שירים לסוכות

• פותח הנושא well
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל ממישהו מחרוזות ושירים לסוכות.
(משום מה לא מצאתי ברשת מקום כזה.)

תודה וחג שמח.

• הוסף לסימניות
גמני אשמח מאאאד:):);)

• הוסף לסימניות
לי חסום [אתרוג]

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• 01 רצועה 1.mp3
    KB 615.5 · צפיות: 298
  • 02 רצועה 2.mp3
    1 MB · צפיות: 270
  • 03 רצועה 3.mp3
    2.2 MB · צפיות: 245
  • 04 רצועה 4.mp3
    1.4 MB · צפיות: 236
  • 05 רצועה 5.mp3
    1.8 MB · צפיות: 214
  • 06 רצועה 6.mp3
    1.2 MB · צפיות: 217
  • 07 רצועה 7.mp3
    1.5 MB · צפיות: 224
  • 08 רצועה 8.mp3
    2 MB · צפיות: 211
  • 09 רצועה 9.mp3
    2.3 MB · צפיות: 214
  • 10 רצועה 10.mp3
    1.1 MB · צפיות: 223
  • הוסף לסימניות
לחיים טיש-סוכות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
האם מישהו יוכל לשלוח לי שירים מקפיצים לסוכות כיון שיש לי אח שעושה סיום של שתי סדרים בגמרא בסוכות ואני צריך שירים תודה רבה המייל שלי זה R0583218831 וכו' שטורדל ג'מייל נקודה כום תודה מראש

• הוסף לסימניות
לכל המעונינים שיר חדש לסוכות של נפתלי קמפה

קבצים מצורפים

• נפתלי קמפה - אושפיזין.mp3
    4.1 MB
  • הוסף לסימניות
שלום מעלה את האשכול הזה
אם מישהו יכול להביא לכאן סטים/שירים MP3 להורדה יפים לסוכות תודה.

• הוסף לסימניות
אני צריך עוד מחרוזות לסוכות מקפיצות (חסידי וכו') להורדה
מי שיכול להביא מאוד מאוד מאוד יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה