שירים על המילים "אני ישנה וליבי ער"

• הוסף לסימניות
יש למישהו להעלות לכאן או לתת קישור (אפילו שתי ביצועים לאותו שיר)? תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לנפתלי קמפה:

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש כל האלבום ביוטיוב?
כן.
אני בהלםo_O
אם הוא עצמו מעלה ליוטיוב זה ממש 'זוטו של ים' וכנראה לא צריך לשלם ע"פ הלכה.
זה מאד מוזר הערוץ הרשמי שלו ביוטיוב פתוח בנטפרי ולא מצאתי שם את השירים
אולי זה ערוץ פיראטי או משהו כזה?
@גויבה תראי כאן זה הערוץ הרשמי שלו!!!
כשתכנסי לתיקיית ליבי יש לך את כל השירים, ולהוריד מיוטיוב זה עניין של שניות.
כנ"ל כל הדיסקים הקודמים. חבל שלא ידעתי לפני שקניתי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן.
אני בהלםo_O
אם הוא עצמו מעלה ליוטיוב זה ממש 'זוטו של ים' וכנראה לא צריך לשלם ע"פ הלכה.
זה מאד מוזר הערוץ הרשמי שלו ביוטיוב פתוח בנטפרי ולא מצאתי שם את השירים
אולי זה ערוץ פיראטי או משהו כזה?
@נחמה למה על המחשב שאני יושבת עכשיו חסום לי היוטיוב אבל אם ככה זה באמת מעצבן
הוא כל הזמן מבקש שיקנו ומדגיש כמה הוא מקפיד על כך ,בסוף הוא מעלה את האלבום ליוטיוב?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חנן בן ארי
יואלי דיקמן
קמפה
קובי ברומר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• 10 קול דודי.mp3
    9.3 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה