שירים על הרב עובדייה זצ"ל

• הוסף לסימניות
זקוקה דחוף, לשירים על הרב עובדיה יוסף זצ"ל, למטרות חשובות לקרוב רחוקים.

• הוסף לסימניות
בבקשה,

קבצים מצורפים

• עוזיה צדוק - כוכב מאיר.mp3
    4.1 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם מאוד עזרתם, יישר כח.

• הוסף לסימניות
שמשהו יסביר לי מה זו התסמונת הזו לחבר שירים על גדול הדור. לא שמעתי שיצא שיר על הרב אלישיב. גם השיר שיצא על הרב שך היה יותר איזו פואמה לבנות.

לענ"ד לא זאת הדרך לכבד את מרן.

וסליחה על ההתפרצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1134921:
שמשהו יסביר לי מה זו התסמונת הזו לחבר שירים על גדול הדור. לא שמעתי שיצא שיר על הרב אלישיב. גם השיר שיצא על הרב שך היה יותר איזו פואמה לבנות.

וסליחה על ההתפרצות.

מי קבע מהי הדרך לכבדו?

לידעתך ישנם אנשים רבים ששומעים את השירים, בוכים , דומעים,
ומתגעגעים...
ואף מתעלים..

אולי לא הדרך היחידה, אבל עוד דרך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;1134917:
יש אולי את הקליפ של עוזיה צדוק????

בבקשה
שווה צפיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1134921:

וסליחה על ההתפרצות.

אני גם לא שמעתי על אנשים שנישקו את ידו של מרן הרב אלישיב או כאלו שקיבלו ממנו נשיקה.(ואת הבאת את ההשוואה)

כולנו מרגישים כמו בנים, אוהבים, אהובים, חסרים חסרים, מתגעגעים!!!

ותודה שזכרת לבקש סליחה, כי יש על מה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1134934:
בבקשה
שווה צפיה!

מיוחד- פשוט מעלה דמעות.
מילה בסלע- השירים פה הם ביטוי לרגשות הקשים שמרגיש כל יהודי מעם ישראל לאחר לכתו של כזה מנהיג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1134934:
בבקשה
שווה צפיה!

עם השיר הזה נכנסה לפני כשבוע לחופה,
נכדתו הקרובה ביותר של מרן שחתונתה נדחתה לאחר הפטירה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;1134936:
אני גם לא שמעתי על אנשים שנישקו את ידו של מרן הרב אלישיב או כאלו שקיבלו ממנו נשיקה.(ואת הבאת את ההשוואה)

כולנו מרגישים כמו בנים, אוהבים, אהובים, חסרים חסרים, מתגעגעים!!!

ותודה שזכרת לבקש סליחה, כי יש על מה.

פיסטוק ,
אין צורך להתלהם, ולהיבהל מכאלה תגובות
יש אנשים שלא מבינים מישהו שנוהג אחרת מהם.

• הוסף לסימניות
קופצת על הגל.
יש שיר מהמם בשם "אבא של כולם" ואין לי מושג על מי חיברו אותו...
מישהו יכול להעלות לפה? וגם לספר מי שר את זה?
תודה רבה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה