תודהעכשיו נזכרתי... זה השיר הראשון בדיסק של רכניץ 2
תיקנתי!!!!תודה
אבל אין שם כל כך הרבה חצוצרות.
אבל אני זוכר שראיתי צילומים מהאולפן בהקלטה של המקהלות.
בהחלט ביצוע יפה.החצוצרות בעיקר בקטעי חזנות ומעבר אבל זה אחד הביצועים המוזיקליים הטובים בעיני.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
עניין של טעם וריח, אני פחות התחברתי לגירסה האנגליתאבל האמת שהאידיש קצת הורסת את השיר, יש הרבה שירים יפים באידיש-כאן זה פחות מתאים.
נכון.עניין של טעם וריח, אני פחות התחברתי לגירסה האנגלית
והאידיש במבטא של גרין מעולה ומביעה את "קנא קנאתי לה'..."
האמת? מסכימה לחלוטין.בהחלט ביצוע יפה.
פעם ראשונה שנתקלתי בו,
אבל האמת שהאידיש קצת הורסת את השיר, יש הרבה שירים יפים באידיש-כאן זה פחות מתאים.
הטקסט המקורי מדהים!
אגב-
גם במקור יש חצוצרות, רק ששם הן נמצאות יותר בסוף.
יש גם שיר נוסף של פרחי מיאמי בשם ירושלים נמצא באלבום משיח או רווח,
שיר שמתחיל עם קטע חזני..
זה לא חוקי!!!החצוצרות בעיקר בקטעי חזנות ומעבר אבל זה אחד הביצועים המוזיקליים הטובים בעיני.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
אתה מחפש קטעי סולוזה לא חוקי!!!
באמת ברמה גבוהה, פחות הייתי מקשר את זה לחצוצרות, אבל זה מגניייב.
אני מחפש שיר מלודי כזה...... עם חצוצרות במעברים.....
תודה לכולם.
אין עליכם.
עדיף סולו,אתה מחפש קטעי סולו
או ליווי
כל מה שהביאו עד עכשיו לא טוב?עדיף סולו,
אבל גם ליווי בולט יוכל לעזור......
אני פשוט מתאמן על חצוצרה.............................
ברוב השירים אתה תשמע את הברס - הרמוניה של מספר כלים יחד ולא חצוצרה בודדתעדיף סולו,
אבל גם ליווי בולט יוכל לעזור......
אני פשוט מתאמן על חצוצרה.............................
???זה לא חוקי!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים