כללי שירים ערביים

• הוסף לסימניות
אני צריכה שירים במרוקאית/ערבית, משו שיתאים לאוהל בדואי
כמה שיותר!!
תודה !

• הוסף לסימניות
כולולולולולולולו.......

בבקשה, אם את צריכה עוד תכתבי לי...!
בהצלחה, בהנעה ובהנאה!!:)

בעצם, אני לא מצליחה להעלות את זה ב"ניהול קבצים מצורפים", זה גדול מדי! :mad:ניסיתי לכווץ ל-RAR ול ZIP אך הגודל עדיין נשאר אותו הדבר 80.9MB! ייתכן שאינני מתמצאת מספיק באפשרויות הכיווץ. :confused:(מדובר בתיקיה שלימה של קבצי MP3 של "חפלה מרוקאית")
בכל אופן, אולי תדריכי אותי איך לעשות את זה, או שתכתבי לי באישי את המייל שלך ואני אשלח לך לשם!;)

• הוסף לסימניות
גם במייל זה לא ישלח.. (כמדומני ניתן לשלוח עד 12-16 מ"ב במייל)

מה שכן, תוכלי שלוח דרך ג'מבו מייל (תחפשי בגוגל.. זה מאוד פשוט)
ואולי תעלי לכאן את הקישור שזה יתן לך ועוד כמה חברים יוכלו לרקוד
:)

• הוסף לסימניות
....

שירים בערבית ברובם הם בעלי משקל
כיוון שרובם לא פחות מחצי שעה
אם אתם באזור בית שמש אשמח לעזור יש לי הרבה

• הוסף לסימניות
יש פה כמה באיכות גבוהה
אבל ללא מילים
אם צריך עם מילים אני אחפש

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הרצון אני לא צריכה עוד...
תודה ל3012 על השירים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה