קובץ לא תקין, או סוג קובץ שהנגן לא תומך בו.מה יכולה להיות הסיבה שיש שירים שאינם עובדים בנגן?
משהו של DOQO.איזה נגן יש לך?
במחשב הקובץ עובד.קובץ לא תקין, או סוג קובץ שהנגן לא תומך בו.
חבל אני יודעת רק על mp3משהו של DOQO.
נו, זה MP3!חבל אני יודעת רק על mp3
מה אפשר לעשות עם זה?גם לי קרה בעבר מקרים דומים בנגן D8 של סאמוויקס עד שגליתי שכל מה שלא עבד לי היו הקבצים נגועים בווירוסים
לנקות את הכרטיס מכל הקבצים הנגועיםמה אפשר לעשות עם זה?
נכון!גם לי קרה בעבר מקרים דומים בנגן D8 של סאמויקס עד שגליתי שכל מה שלא עבד לי היו הקבצים נגועים בווירוסים
בנגן אחר שומעים את השירים הספציפים הללו טוב?ניסיתי לבדוק והשירים הם נקיים מוירוס , כשניסיתי להמיר בFACTORY לMP3 כנראה מכיוון שזה כבר היה MP3 זה המיר לא טוב ונשמע גרוע , בקיצור אם יש מישהו שיש לו רעיון אחר אשמח לשמוע!
לאבנגן אחר שומעים את השירים הספציפים הללו טוב?
אז הקבצים הללו פגומים.
כןאז הקבצים הללו פגומים.
במחשב כן שומעים טוב?
אז תנסו להמיר ל WMA או לWAV
זה בנגן עצמו (ללא כרטיס).לנקות את הכרטיס מכל הקבצים הנגועים
MP3 זה פורמט?אם זה לא ווירוס - זה לכאורה סוג קובץ שהנגן לא תומך בו,
אז מה שצריך לעשות זה לפרמט את הקובץ, אפשר לעשות את זה בפורמט פקטורי, תוכנה חינמית ופשוטה.
צריך לבדוק מה סוג הקובץ, לבדוק איזה סוג קובץ הנגן כן קולט, ולפרמט.
איך?לנסות להמיר את הקובץ מחדש לmp3 למרות שזה כבר הקובץ
איך?אז תנסו להמיר ל WMA או לWAV
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים