התייעצות שירים שמתאימים לקולולם

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות קולולם ואשמח להיוועץ אתכם איזה שירים מתאימים (אבל לא שירים נדושים כבר)

• הוסף לסימניות
"אל תעזבני" של הרבי מסקולען
"אני מאמין" ו"בעבור אבותינו" של קמפה
סגנון קצת שונה-"אהבת קדומים" של עמיחי פלסר

• הוסף לסימניות
אנא בחסדך - רפאל אוזן
ממקומך - קרליבך/מודזיץ
אני מאמין - עזריאל פסטג

• הוסף לסימניות
איזה סיגנון אתה מחפש?
אני מכירה שעשו פרוייקט שירה המונית עם השיר "נקודות" של שמואל.
אם זה מתאים לך.

• הוסף לסימניות
בני תורה אנחנו - ר' ברוך מרדכי אזרחי
בלבב שלם - עמיחי פלסר
על זה הסגנון או יתר חדשני?
ומה הנושא?

• הוסף לסימניות
וואוו!!!
תודה רבה לכל העונים!!!
אני רוצה שיר בסגנון שירי רגש עם אופציה לקולות שניים וכדו'...

• הוסף לסימניות
וואוו!!!
תודה רבה לכל העונים!!!
אני רוצה שיר בסגנון שירי רגש עם אופציה לקולות שניים וכדו'...
הייתי ממליץ על "אלוקי נשמה" של אברהם פריד מהאלבום "רצוננו" - שיר קשה אבל מחולק לשלוש ומלא בקולות.
גם "תפילת השל"ה" של יעקב שוואקי מהאלבום "מוזיקה" מומלץ. גם הוא קשה, אבל קולות מדהימים.

• הוסף לסימניות
יש גם שירים פשוטים יותר, כמו "ממקומך" של שוואקי (יש ביצוע קצר ויפה לזה של אבי אילסון עם אבי ריימי ויאיר בודנר בפרויקט ממתק לשבת) או "ממקומך" של מרדכי בן דוד (שוואקי מבצע את זה באלבום "התעוררות").

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה