שירישונים

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהי את שירי שירישונים ולבריאות[ אולי זה נקרא גם מספר 4?]
בקבצים במחשב ויכולה לשלוח לי?
יש לי את זה בקלטת שאין מה לעשות עם זה היום ...
תודה !

• הוסף לסימניות
תודה לאלמונית שטרחה ושלחה ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי יש למישהי את שירי שירישונים ולבריאות[ אולי זה נקרא גם מספר 4?]
בקבצים במחשב ויכולה לשלוח לי?
יש לי את זה בקלטת שאין מה לעשות עם זה היום ...
תודה !
אם אין לך מה לעשות עם הקלטת אני אשמח מאוד לקבל אותה

• הוסף לסימניות
יש מצב להעלות את זה שוב?
זרקנו את זה כי זה היה בקלטת...
יש למשהוא גם את 'פרשת השבוע שלנו'?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואייי איזה זכרונות אתם מעלות בי...........
הייתי בחוג הזה נראה לי 8 שנים!!:love:

• הוסף לסימניות
היי, ראיתי שהעלית בעבר האם תוכלי שוב להעלות בשבילי
גם לי יש בבית קלטת ואין לי מה לעשות איתה
תודה רבה!!
יש לך הודעות פרטיות?
תשלחי לי באישי
לי אין הודעות פרטיות
אני לא יודעת אם מבחינת זכויות יוצרים מותר לעלות בפומבי.

• הוסף לסימניות
יש כאן למישהו את השירים ויכול לשלוח בדרייב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה