ב.ד.ה. שירי אריאל וכפיר ביבס הי"ד

• הוסף לסימניות
ההודעה על מותם יצאה מחמאס.
במקרים אחרים הרבנות הראשית התירה למשפחה לשבת שבעה גם בלי גופה.
הרבנות הראשית מתירה על סמך עדויות של יהודים - חטופים שחזרו, או ממצאים שנמצאו בשטח שבלעדיהם אדם אינו יכול לחיות.

• הוסף לסימניות
אם לא סותר אז בבקשה.
מי אמר שלא מתפללים???!!!
פה נפתח אשכול בשביל משפחת ביבס אז כותבים עליהם התפילות לא "מתבזבזות" ואפשר להתפלל על כולם בלי קשר יש עוד אשכולות בשביל האחרים אז זה דיון מיותר!
אז מה הכונה במילים ’’תפילת שווא’’??
כבר כתבתי שמקסימום לכוון לעילוי נשמתם זה בטח לא תפילת שווא...

• הוסף לסימניות
אז מה הכונה במילים ’’תפילת שווא’’??
זה מושג של חז"ל, לא המצאה של מישהו.
חז"ל אומרים שאם מישהו נכנס לעיר ושומע שיש קול צווחה בעיר, ואומר "הלוואי שזה לא מהבית שלי" זה תפילת שווא שאסור להתפלל אותה. וכך נפסק להלכה.

• הוסף לסימניות
מצד שני גם להפיח תקוות לא מומלץ בכלל!!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי עדיף שכל אחד ישמור את הרהוריו לעצמו.
בסה"כ כנראה מחר מחרתיים נדע.
זה נשמע לי זילזול בערך החיים הדיון ההסתברותי הזה.

• הוסף לסימניות
רבותי!
נרצה או לא נרצה זה נשמע שהם הגופות שמשתחררות מחר...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
אך כאמור הקב"ה הוא כל יכול ועדיין מצוה להתפלל על שחרורם המהיר בריאים ושלמים כל עוד לא הוכח אחרת...
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
רבותי!
נרצה או לא נרצה זה נשמע שהם הגופות שמשתחררות מחר...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
אך כאמור הקב"ה הוא כל יכול ועדיין מצוה להתפלל על שחרורם המהיר בריאים ושלמים כל עוד לא הוכח אחרת...
בשורות טובות
אני שואל בעדינות אם זה לא נחשה להוכח אחרת... לפי כל הדיווחים העכשויים?

• הוסף לסימניות
אני שואל בעדינות אם זה לא נחשה להוכח אחרת... לפי כל הדיווחים העכשויים?
כל עוד הגורמים הרשמיים לא מפרסמים שזה הם אנחנו מאמינים שהקב"ה יכול לשמור עליהם חיים גם בתוך התופת
(אמנם חזקת חיים אני לא חושב שיש מאחר והם שבויים בידי ישמעאלים אכזריים וצמאי דם)
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
כל עוד הגורמים הרשמיים לא מפרסמים שזה הם אנחנו מאמינים שהקב"ה יכול לשמור עליהם חיים גם בתוך התופת
(אמנם חזקת חיים אני לא חושב שיש מאחר והם שבויים בידי ישמעאלים אכזריים וצמאי דם)
בשורות טובות
הגורמים הרשמיים כבר פרסמו.
נדמה לי שאפשר להתחיל להיפרד מההכחשה הקולקטיבית. לא יוצא מזה כלום חוץ מלהעמיק את השבר.

• הוסף לסימניות
יש כל כך הרבה חטופים חיים שצריכים דחוף את התפילות שלנו. תתפללו על החטופים החיים, לא צריך שמות ופרטים וצבע שיער בשביל זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה