- הוסף לסימניות
www.prog.co.il
את האש שלי השגתי![]()
כללי - לוגו האש שלי וקטורי
לטובת כל מי שביקש בעבר ובהווה (לפני המון שנים כתבתי שיש לי ועד היום יש לי מיילים שמבקשים..) אז קבלו את "האש שלי" ברסלב בקובץ וקטורי...www.prog.co.il
אני גם מחפשת בדחיפות...שירי ברסלב גם אני מחפשת, איפה אפשר להשיג?
ניסיתי שוב, לא מצליחה.גם אני מצאתי כמה שירים בפורום
הצלחתי להוריד אותם ע"י לחצן ימני עם העכבר על הקובץ, בחירה ב-SAVE THE LINK
שימו כאן קישור לשיריםניסיתי שוב, לא מצליחה.
אין לי כזאת אופציה בלחיצה על מקש ימני.![]()
www.prog.co.il
צריך ללחוץ על השיר לבחור ב"פתח קישור בכרטיסיה חדשה, ואז ללחוץ על השלוש עיגולים ולבחור בהורדה![]()
בקשה - שירי ברסלב לתחפושת ננח
אשמח שמישהו יעלה לי שניים שלושה שירים בסגנון הננחים הרוקדים ברחובות.... אין לי אפשרות גישה ליוטיוב אבל אני יודעת ששם יש רצועות מקסימות. דחוף למחר בבוקר. תודה!www.prog.co.il
בבקשה העליתי, לפתוח את הקישור ואז להוציא את הכוכביות מהקישור ולרענן את הדף@חיימקה פלונצ'ק תודה רבה.
אני עדיין לא מצליחה לא יודעת למה, אין לי כזאת אופציה....
אני תמיד מורידה שירים מפרוג בקלות, לא יודעת מה קרה עכשיו...
ממש תודה רבה.בבקשה העליתי,
כי כבר עברו יומיים מאז שהעלתיממש תודה רבה.
אבל אני לא רואה שם קובץ בכלל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים