שירת הציפורים

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_1360 as Smart Object-1.jpg
    KB 238.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
המיינות הללו בכל אלעד...

• הוסף לסימניות
הצמח הסגלגל הזה, ברקע, עם הענפים הדקיקים, נדמו לי במבט ראשון כתוי נגינה שמתפזרים באויר על ידי הציפור הזאת. מדהים!

• הוסף לסימניות
גם פה.
אחת ימח שמה, טרפה גוזל לצופית.

אבל התמונה יפה ומעניינת!

• הוסף לסימניות
אהבתי.
תפיסה רכה וציורית.

(היא קטועת רגל???)

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה וצבע מקסימים
תעיפי את המסגרת הכבדה

• הוסף לסימניות
יו איך שזה יפה!!!!!
ה-stroke מזה מוסיף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1007815:
המיינות הללו בכל אלעד...

נכתב ע"י נוי;1007830:
גם פה.
אחת ימח שמה, טרפה גוזל לצופית.

אבל התמונה יפה ומעניינת!
נוי, הייתי צריכה להבין שהגבת לרחלי... ומה זה 'גם פה'? הירח? המדבר? אמצע הים, או שומקום?

• הוסף לסימניות
ענת, צילום מקסים. יופי של קומפוזיציה וצבעים.

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה!

(בקטנה, עדיף שהקו יהיה באותו עובי ויותר דק, הוא מידי תפס את העיין וזה לא הכי טוב...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1008075:
נוי, הייתי צריכה להבין שהגבת לרחלי... ומה זה 'גם פה'? הירח? המדבר? אמצע הים, או שומקום?
פה?
על כדור הארץ. עוד לא קניתי אדמה על הירח.

• הוסף לסימניות
ודאי, ודאי. ברור, וגם המיינות לא ממש מתעניינות בירח.

וגם לי הן עושות תזמורת שלמה של קולות וחיקויים. נעכסיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה