פששששש... מגלים כשרונות חדשים!!!נכתב ע"י שושיה;1046622:נסו נא לעקוב אחר השירה
עברו נא את כל הדירה
הכנסו לחדר סגרו הדלת
הקשיבו, האזינו ללא בהלת
הנמצא כאן? הישנו?
אם אין קול, הוא איננו.
עברו נא לחדר הבא,
הוא נמצא??? קראו לאבא!!!
כעת ריכנו נא על הרצפה
הרימו לכלוך וקליפה (סתם לשם החרוז...)
האזינו, מהיכן זה הקול מגיע?
התקרבו נא לפינה ללא זיע.
אם מאחורי הארון,
השפריצו k300 והמון!
אם על הרצפה
והוא נותן קפיצה,
מעכו נא עם נעלכם
וברכת השלום תחול עליכם!!!
זה מעולהנכתב ע"י שושיה;1046622:נסו נא לעקוב אחר השירה
עברו נא את כל הדירה
הכנסו לחדר סגרו הדלת
הקש.....
נכתב ע"י GRN;1046627:פעמיים בחיי שחררתי צרצרים אל הטבע.
חבל להרוג אותם. אפשר פשוט לשלח אותם אל החופשי (כף אשפה וכפפות למי שממש נגעל).
את הסיפור על רבי והעכברים (או משהו דומה), את מכירה?נכתב ע"י תמי1;1046687:חבל על מי שמת....
אבל גם חבל שמחר הם יבואו שוב לשכנים שלי ויצרצרו להם...
אגב, אני מביאה מדביר כל שנה למגן את הבית, ואם נכנס צרצר, או דברים יותר גרועים (ודי לחכימא, מספיק דוחה הזבוב ששמתי בהודעה) הם פשוט מתים בשקט תוך לילה.
יש הבדל בין השניים ומקורו בהלכה היהודית (אמנם ההלכות מהזן הזה לא זוכות לגיבוי של פשקוילים, אבל הן שרירות וקיימות).נכתב ע"י פקאן;1046753:גם על תיקנים (מקקים בלעז) את חסה בצורה כזו?
נכתב ע"י GRN;1046756:יש הבדל בין השניים ומקורו בהלכה היהודית (אמנם ההלכות מהזן הזה לא זוכות לגיבוי של פשקוילים, אבל הן שרירות וקיימות).
אה, וכשמקק לא מפריע (מתרבה וכו') - גם אותו אני משחררת לחופשי. תהרגי חתולה שנכנסה אליך הבית?
אהבתי את הגישה, אני נוהג את אותו יחס מול גמלי שלמה..נכתב ע"י GRN;1046756:יש הבדל בין השניים ומקורו בהלכה היהודית (אמנם ההלכות מהזן הזה לא זוכות לגיבוי של פשקוילים, אבל הן שרירות וקיימות).
אה, וכשמקק לא מפריע (מתרבה וכו') - גם אותו אני משחררת לחופשי. תהרגי חתולה שנכנסה אליך הביתה?
נכתב ע"י TK;1046626:פששששש... מגלים כשרונות חדשים!!!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים