שירת נשים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היי ערב טוב.
בעבר ניהלתי אתר מוזיקה שמאפשר האזנה ורכישה של תוכן.
בעת בניית האתר התקבלה החלטה שלא להעלות שירת נשים כלל באשר היא...
מניח שהסיבות מובנות לכולם אם כי לי כאב על הנושא וחשבתי שאפשר אחרת..
כיום התגלה לי דבר מענין... נטפרי החסימה הכי גבוהה בעצם באה ואומרת לנו אין בעיה עם שירת נשים האמנם???
ראו את הדיון כאן
ולראיה לגולשי נטפרי כל אחד יכול להיכנס לקישור הבא ולהאזין לשירת נשים בהכשר הבדץ.
שאלתי כאן היא איך יתכן, לי זה לא נתפס.. אני לתומי חשבתי שבשניה שתהיה שירת נשים האתר יחסם...
ואם אכן שירת נשים (לנשים נניח באמצעת סיסמא גורפת) היא אכן מותרת לכל הסינונים..

• הוסף לסימניות
נטפרי מצהיר שהוא נקי והוא צריך לחסום דברים כאלה. אם מישהו רוצה לחטוא שימצא דרכים אחרות חוץ מהמחשב. ואם מישהי רוצה ליהנות ולהתחזק מזמרות צדיקות - גם לה יש המון דרכים לעשות את זה חוץ מהאינטרנט.

• הוסף לסימניות
טוב אולי בסוף כן חסמו לאור הדיון באשכול שהבאתי, אבל מה דעתכם לגופו של עניין?
זה חסום כבר זמן רב...

מה אתה בעצם שואל/מתדיין/מתייעץ?

• הוסף לסימניות
זה חסום כבר זמן רב...

מה אתה בעצם שואל/מתדיין/מתייעץ?

האם לדעתכם במסגרת אתר מוזיקה דתי, צריך להיות גם שירת נשים (כשרה כמובן מישל אלבז וכו)
או שמא כפי שהדעה המקורית שלי הייתה שדבר כזה לא ראוי, ואם יהיה זה סיבה לחסימת האתר נקודה.

אני ככלל אמרתי קול רקע ולו הכי קטן של אישה לא עובר מסך, אם יש תמונה של אישה בטעות זה או יעבור עריכה או לא יועלה לאתר ...
האם זה דעה נכונה?? או שלא, הרי עובדה שהתשובות (בשם הרבנים) שם היו שאין איסור שירת נשים לנשים...
לכן אני מבולבל

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יכול להיות אפשרי אך מוגן באמצעות סיסמא שתינתן רק בשליחת בקשה ואימות המנוי (באמצעות צילום ת.ז.??? או שזה מוגזם :eek:)

• הוסף לסימניות
נטפרי מצהיר שהוא נקי והוא צריך לחסום דברים כאלה. אם מישהו רוצה לחטוא שימצא דרכים אחרות חוץ מהמחשב. ואם מישהי רוצה ליהנות ולהתחזק מזמרות צדיקות - גם לה יש המון דרכים לעשות את זה חוץ מהאינטרנט.

זו הייתה דעתי ודרך הפעולה שלי (עד היום) לכן הבלבול לאור האשכול שצרפתי שבו היה דיון ולכאורה הרבנים אמרו ששירת נשים (כשרה) מותרת ... ערער אותי לגמרי...

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יכול להיות אפשרי אך מוגן באמצעות סיסמא שתינתן רק בשליחת בקשה ואימות המנוי (באמצעות צילום ת.ז.??? או שזה מוגזם :eek:)

לא יודע לגבי ת.ז מוגזם לדעתי.. אבל בקשה של סיסמא שרק איתה אפשר להיכנס לכל פוסט שמכיל שירת נשים.. ולחלוטין להחריג את זה מהאתר שלא יעלה בחיפוש וכו למי שלא מורשה...
בכל אופן אני פשוט העדפתי שלא להיכנס לזה וכמו שאמרו למעלה שנשים יסתדרו בדרכים אחרות ולא נגרום חלילה לתת מכשול בפנים עיוור..

דע לך שזה קונפליקט מאוד גדול, כי אתה כן רוצה לתת במה לזמרות ולעזור להם גם.. בלווא הכי לזמרות דתיות יש ים קושי..

• הוסף לסימניות
מה זה משנה? האתר שלך בין כה וכה לא עובד בנטפרי...

• הוסף לסימניות
כן והשלמתי עם זה, לכן הייתה לי ההפתעה שאתר מקביל שכן פתוח מכיל שירת נשים...
זה לא שנודע לי רק היום שהוא מכיל שירת נשים, אבל לא רציתי לצאת "קטגור" שלהם..
פשוט עצם הדיון והתשובות שהובאו שם הדליק אותי :)
לכן אומר שוב השאלה היא עצם הדיון שם, תקרא אותו תבין אותי..
הם פשוט אמרו בשם הרבנים שאין בעיה בשירת נשים כשרה..
זה הזוי מבחינתי

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה, נשמח לשמוע עוד דעות של אנשים אחרים בנושא, אם אכן זה מותר אשמח לדעת ולהוסיף ...
האם מותר לנשים לשמוע שירי נשים? זה ברור שמותר, השאלה היא עד כמה אתה צריך (והאם זה אפשרי) לגרום לכך שהמגזר הגברי לא יוכל להיכנס ולשמוע את אותם שירים

• הוסף לסימניות
קח דוגמא נוספת לחץ כאן

האתר הזה כל כך לא זז ברמה שאפשר לשים שם הכל ועדין לפתוח אותו לציבור הרחב ולאף אחד לא יהיה סבלנות לחכות עד שהוא יואיל בטובו להוזיז את עצמו....

• הוסף לסימניות
האתר הזה כל כך לא זז ברמה שאפשר לשים שם הכל ועדין לפתוח אותו לציבור הרחב ולאף אחד לא יהיה סבלנות לחכות עד שהוא יואיל בטובו להוזיז את עצמו....
חחחחחחחח הצחקת אותי, אתם אומרים בקול מה שאני פוחד לחשוב שלא יהיה התנשאות חחח

• הוסף לסימניות
כן והשלמתי עם זה
זה לא בסדר שהשלמת עם זה
זה לא היה אמור להיות כך האתר שלך מצוין מכל הבחינות ואין שם שום בעיה דתית אלא בעיה טכנית שבגלל זה האתר אינו פועל בנטפרי
היות שהמון המון אנשים היום מסוננים ע"י נטפרי אז הינך מאבד בידיים פלח שוק מרכזי וחבל
לא יודע מה אפשר ומי צריך לעשות מצידך או מצד נטפרי אבל זה לגמרי לא בסדר ואין שום סיבה להשלים עם זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה