עזרה שיר אמריקה

• הוסף לסימניות
מחפשת שיר מקפיץ על אמריקה
בבקשה זה יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
זה שיר על סיפור באמריקה

• הוסף לסימניות
חפשו בפרוג מוסיקה, זה של העשי וינברגר וליפא שמעלצר.
השיר הוא הקריאה של הרבי ממונקאטש (אם אני לא טועה) ליהודי אמריקה לפני עשרות שנים להתגבר על הניסיון הקשה בשמירת השבת.
מרגש מאד.

• הוסף לסימניות
חפשו בפרוג מוסיקה, זה של העשי וינברגר וליפא שמעלצר.
השיר הוא הקריאה של הרבי ממונקאטש (אם אני לא טועה) ליהודי אמריקה לפני עשרות שנים להתגבר על הניסיון הקשה בשמירת השבת.
מרגש מאד.
ישר קפץ לי השיר החדש של ליפא, הרשי ויינברגר ודובי מייזלעס.
החלק הראשון הוא שיר רגש, אך החלק השני בשיר עונה לבקשה לשיר מקפיץ.

קבצים מצורפים

• ליפא שמעלצר ודובי מייזלעס בסינגל ''אידן אין אמעריקע''.mp3
    13.9 MB
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם.
אם יש למישהי שיר יותר מקפיץ שמספר יותר על החיים והיופי באמריקה
אפשר אפילו שירית נשים
אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
יש שיר באידיש,
בסרט 'אונטערן רוקן'
שיר ממש מקפיץ ויפה.

• הוסף לסימניות
אידיש, הולך?
יו"ט הערליך שר על וויליאמסבורג.
לוי פאלקוויטש שר באלבום החדש א הערליכע ליד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה