שיר בעקבות האשכול הסנגוריה הגדול

• הוסף לסימניות
אני מתרגש בכל פעם מחדש מהאשכול הנפלה שמילה בסלע פתח,
על הסגונורגיה בקרב בני ישראל
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=173453
חברתי שיר מיוחד על האשכול, עם הר"ת והס"ת "מילה בסלע"

מי כעמך ישראל גוי קדוש הקול קול יעקב
י ודע לפרגן רק לראות החצי המלאה בכוס
לראות הזווית הטוב בכל דבר בפרט ובכלל
הלימודי זכות אלו בוודאי לכף זכות יכריע

• הוסף לסימניות
איזה מרגש!

בגלל האיטיות של המחשב אני כמעט לא יכולה להכנס לאתר ולא ראיתי את השיר הזה,

ותודה ל"ירושלמי" ששלח לי למייל הודעה על כך. סה"כ לא עשיתי כלום, זה עם ישראל שלנו...

ואם כבר על הדרך עוד ספור סנגוריה: הייתי היום במשרד החינוך אגף כח אדם לצורך עדכון וותק. נתקלנו בדלתות סגורות: זמני קבלת קהל עברו מ-9:00 ל- 13:00 ... נשארה לי ברירה לחכות במקום 3 שעות...

מי שמכיר את משרד החינוך בת"א יודע כמה הוא ענק... היינו אובדות עצות, חברתי ואני, מה עושים עכשיו, תקועות בשכונת יד אליהו בת"א עם טפסים ביד ובוקר שלם ש'נשרף'.

לא יודעת מאיפה צצה עובדת של אגף אחר לגמרי, השאירה אותנו על הספסל 7 דקות וחזרה עם כל העדכונים הדרושים, הניירת וטפסי המקור.
"זה שלכן"- כך בפשטות, "עדכנתי לכן את התיק, והנה דף שעות קבלת קהל להבא, שלא תגיעו לחינם..."

חרדית? לא. דתיה? רחוק מאוד.

יהודיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה