שיר וקליפ חדש ל'משאלות' שלי - ארים ראשי

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
מתרגש להציג בפניכם שיר וקליפ חדש של מקהלת הילדים שלי - משאלות.
הצטרף אלינו ילד חדש ומתוק, כישרון שגיליתי כבר לפני שנה - גדי, בן 8.5 בלבד (בעניבה הכתומה).

הפעם לקחתי שיר של זמר ישראלי מלפני עשור וחצי ועיבדתי מחדש.
כל מה שהיה דרוש כדי להתאים את השיר למגזר שלנו זה לשנות ניקוד של מילה אחת (באישור הכותב שהוא גם המבצע המקורי של השיר).

זה השיר הראשון שלנו שהוקלט באולפן המשודרג שלי - עם ציוד חדש וטיפול אקוסטי מקצועי. אנשי הסאונד ירגישו בהבדל.
בעקבות המלצת גולשי הפורום - הרחבתי באופן משמעותי את ערוצי הקולות במקהלה.
אשמח לשמוע את דעתכם.

בקרוב צפויה גם גרסה ווקאלית בע"ה.

מילים: שי גבסו
לחן: אהובה עוזרי ומשה דעבול
עיבוד והפקה מוזיקלית: דניאל ישי
גיטרות: יוסף
חלילית: שאלימר קרן
קלידים, תכנותים ומיקס: דניאל ישי
מאסטרינג: פרדי פביאן Eph-Jay

BeFunky-collage1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=pqnqrgt94qw
לצפייה / הורדה - גוגל דרייב:
https://drive.google.com/open?id=18U5UogTqPJsgaQ0WedBoAZircqA_Y7KL

• הוסף לסימניות
דניאל היקר, אתה עושה עבודה נפלאה! הסאונד מעולה והמקהלה נשמעת עשירה!

הצילום ערוך טוב ועיצוב העטיפה יפיפה!

מעניין שייצרת קשר עם היוצר שי גבסו (נראה לי שהוא כבר לא כותב או מופיע) בעניין שינוי המילה ויפה מצידו שהוא אישר זאת.

מחכה לשמוע עוד חומרים!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו! תודה רבה יונתן!! מעריך.

• הוסף לסימניות
אין מה לומר, קליפ מושקע, ברמה גבוה, אחד השירים המוצלחים....

אפשר להתעניין באיזה מקום בוצעו ההסרטות לקליפ?
והאם המקהלה מופיעה בציבור?

• הוסף לסימניות
אין מה לומר, קליפ מושקע, ברמה גבוה, אחד השירים המוצלחים....

אפשר להתעניין באיזה מקום בוצעו ההסרטות לקליפ?
והאם המקהלה מופיעה בציבור?
תודה! שמח שאהבת :)
הקליפ צולם בחורשת האלונים בנתניה (נקראת גם 'חורשת הסרג'נטים').

המקהלה מופיעה פה ושם באירועים - בר/בת מצוות וחתונות.
אני אישית פחות מתלהב מהרעיון בשלב זה. זה מתיש ולא משתלם. מעדיף הקלטות וקליפים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אהבתי ממש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה